Skägg trimmer

Wat gebeurt er als we de trimmer van iemand anders gebruiken?

Is het mogelijk om te delen baardtrimmer? Omdat het erop lijkt dat verschillende mensen verschillende antwoorden op dit onderwerp hebben, moet je jezelf afvragen of je er problemen mee hebt om een ​​baardtrimmer met iemand in dit onderwerp te delen. Je moet jezelf afvragen of je er een probleem mee hebt om een ​​baardtrimmer met iemand te delen. Voor sommigen is dit ongetwijfeld een van de meest walgelijke gedachten die ze ooit hebben gehad, terwijl het voor anderen er geen invloed op lijkt te hebben. Laten we dus eens kijken naar wat het delen van een trimmer inhoudt en of het een praktische optie is.

perfektablad

Kunnen twee personen één trimmer gebruiken?

Als u besluit uw trimmer met iemand anders te delen, zorg er dan voor dat u dit op de juiste manier doet. De trimmer mag niet van de ene persoon op de andere worden overgedragen zonder op de juiste wijze te zijn gereinigd en vervangen. Dit elimineert de mogelijkheid dat iemand een infectie oploopt als gevolg van de overdracht van micro-organismen van de ene persoon op de andere via uw trimmer. Het delen van trimmers heeft echter enkele negatieve gevolgen. Vooral als het op ongepaste wijze wordt verspreid. De kans is groot dat u huidallergieën ontwikkelt als u de trimmers van uw vrienden gebruikt zonder aan hygiëne te denken.

Correct delen:

Ze kunnen zelfs worden gesplitst om de vraag direct te beantwoorden. Als u besluit het te doen, zorg er dan voor dat u het correct doet. Je wilt er geen gebruiken baardtrimmer die vies is of is bacteriën die eroverheen kruipen van de laatste keer dat het werd gebruikt. Zorg er daarom voor dat iedereen in het gezin een goede persoonlijke hygiëne handhaaft, inclusief het grondig reinigen en desinfecteren van de baardtrimmer voordat u hem door iemand anders laat gebruiken. Wat je wilt voorkomen is dat je de baardtrimmer simpelweg van de ene persoon naar de andere overdraagt, zonder hem ooit schoon te maken.

Laten we eens kijken naar wat een ideale trimmer is en wat hij kan doen:

  • Vellen die perfect zijn:

Roestvrij staal en titanium staan ​​bekend om hun extreme duurzaamheid. Ze kunnen echter een allergische reactie veroorzaken, dus het zijn zeer gewenste eigenschappen. Jeuk, ongemak, scheerbrand en scheerbrand zullen zelden voorkomen als u nieuwe, scherpe mesjes gebruikt op de gevoelige huid rondom het lichaamsgebied waar u aan werkt. Botte mesjes zijn daarentegen niet ideaal, vooral niet als het haar grof is. De haren zullen hoog overeind staan ​​en de onbekwaamheid van het botte mes bespotten. Zorg er daarom voor dat uw trimmers scherpe messen hebben.

  • Hoezen in verschillende maten:

De lengte van uw lichaamshaar moet u volledig onder controle hebben. Dit komt door het feit dat goede trimmers meestal worden geleverd met een verscheidenheid aan beschermkappen en accessoires die nauwkeurig trimmen en vormgeven mogelijk maken. Voor nette en aangename resultaten wordt het vaak aanbevolen om de lengte van de haren in de schaamstreek een beetje te differentiëren. Hoezen in verschillende maten zorgen voor orde en orde en vestigen de aandacht op uw verzorgde haar.

  • Licht en klein:

Het wordt aanbevolen dat u een trimmer gebruikt die licht is en gemakkelijk te manoeuvreren rond uw lichaam, gezicht, geslachtsdelen, binnenkant van de dijen en andere lichaamsdelen. Je wilt geen trimmer die te zwaar, dik of onhandig is om langdurig vast te houden als het om je haar gaat.

Lange tijd heeft Mr. Beard individuen voorzien van trimmers van hoge kwaliteit. Hun trimmer is niet alleen waterdicht, maar het is ook een 6-in-1-combinatie waarmee u gemakkelijk het meeste uit één gebruik kunt halen.
Terug naar blog