Skäggvårdssats

Er moeten baardverzorgingsartikelen in je verzorgingsset zitten!

Veel mannen houden hun baard liever los. Sommige mensen zouden echter graag een volle baard of gewoon een stoppelbaard willen laten groeien, maar dat lukt niet. Bijna alle mannen streven naar een baard die van nature voller en gezonder is. Vooral met de stijgende baardtrend zie je mannen van alle leeftijden met verschillende baardstijlen. Maar nadat je een baard hebt laten groeien, moet je er goed voor zorgen dat hij er goed en gezond blijft uitzien. Om dat te doen, moet je je aan een baardverzorgingsroutine houden, waarbij je gezichtshaar regelmatig wordt schoongemaakt en getrimd. Het verzorgen van een baard kost evenveel tijd en moeite als het laten groeien van een baard. Lees dus verder om meer te weten te komen over de belangrijkste de baardverzorgingsartikelen Je moet hebben.

Baardzeep:

De allereerste stap naar een gezonde baardhygiëne is het grondig reinigen met een baardspoeling. Gewone zeep en shampoo kunnen de natuurlijke oliën van de baard verwijderen, waardoor deze hard wordt. Natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën kunnen ervoor zorgen dat je baard vanaf de wortels grondig wordt gewassen, zonder de gevoelige huid eronder uit te drogen.

Baardolie:

skäggolja

Naast het scheren kan het aanbrengen van baardolie, vooral die welke natuurlijke componenten bevatten, de ontwikkeling van gezichtshaar bevorderen. Deze verbindingen hydrateren ook de huid achter je baard, wat vaak over het hoofd wordt gezien. Om je baard gezond te houden en je huid stralend te houden, zoek je naar baardoliën die elementen bevatten zoals amandel, tijm, argan en geranium. Laat het een nacht staan ​​na het aanbrengen en masseren van baardolie in uw gezichtshaar.

Baardtrimmer en schaar:

Skäggsax

Je hebt waarschijnlijk wat extra onderhoud nodig als je je baard laat groeien, waarbij je de verdwaalde haartjes wilt trimmen. Met de schaar knip je ingegroeide of kroeshaartjes af. Dit product moet deel uitmaken van uw verzorgingsset.

Scheermessen:

Rakhyvlar

Een tondeuse is het beste gereedschap voor basisverzorging en baardstyling, maar je moet ook opruimen met een traditioneel scheermes om de best mogelijke look te krijgen. Baardliefhebbers weten al dat het aanbevolen is om een ​​tweesnijdend scheermes te gebruiken. Scheerapparaten verdienen de voorkeur boven cartridgesystemen, omdat ze een gladder scheerresultaat bieden voor veel minder geld en met een veel kleinere negatieve impact op het milieu.

Dermaroller:

Wanneer u een dermaroller over de huid schuift, ontstaan ​​er kleine prikwondjes. Het doel van deze gaatjes is om een ​​letselreactie in de huid te veroorzaken, waardoor de collageenvorming toeneemt, wat essentieel is voor een goede haargroei. Het kan worden gebruikt om actieve stoffen toe te dienen om de collageenproductie op te vullen, te hydrateren of te bevorderen. Er zijn aanwijzingen dat micro-needling kan helpen bij haarverlies op de hoofdhuid, wat suggereert dat het gebruik van een dermaroller je kan helpen sneller een mooiere baard te laten groeien.

Mr Beard kan u gemakkelijk voorzien van hoogwaardige baardverzorgingsproducten waarmee u het meeste uit uw baard kunt halen. Ze hebben alles wat een baardfan nodig heeft, van baardgroeikits om je baard sneller te laten groeien tot baardonderhoud.
Terug naar blog