Trimmer för män

10 tips voor het gebruik van de trimmer voor mannen!

Haar lijkt een blijvertje te zijn, zelfs als de mode komt en gaat. Tenminste voor nu. En zolang lichaamshaar op de agenda staat, geldt dat ook voor het regime en de uitrusting die nodig is om pluisjes op afstand te houden. Daarom is het kiezen van een elektrisch scheerapparaat of trimmer voor uw badkamerkastje een van de belangrijkste beslissingen die u zult nemen. Trimmen, voorbereiden en vormgeven maken net zo goed deel uit van de dagelijkse routine van een man als een koud biertje. Hier zijn dus tien ideeën voor het gebruik van een tondeuse voor mannen.

Haar in de kroeg:

Mensen trimmen graag onder de gordel, maar het is belangrijk om het juiste gereedschap te gebruiken voor uw geslachtsdelen. Dit is de laatste plaats op uw lichaam waar slordige techniek of inferieure uitrusting acceptabel is. Zoek naar een bedrijf dat een lichaamsscheerapparaat heeft dat met voortreffelijke gevoeligheid door uw onderwereld kan navigeren en u tegelijkertijd de gladde scheerbeurt geeft die u wilt.

Kont:

Door te trimmen kun je je achterste haar gemakkelijk uitdunnen, of je nu een beetje rughaar hebt of een volledig harige mat. Gebruik een geleidekam om de gewenste lengte te bereiken en scheer op een natte of droge huid voor een gladde scheerbeurt zonder pijnlijke stoppels de volgende dag.

Haar op het voorhoofd:

Een woord van waarschuwing: onjuist borstelen van de wenkbrauwen kan uw wenkbrauwen ernstig uitdunnen, dus ga voorzichtig te werk, aangezien die lokken mogelijk niet volledig uitgroeien als u een fout maakt. Veel mannen verzorgen hun wenkbrauwen, maar als je niet naar een schoonheidsspecialiste wilt, is een trimmer de beste optie.

Haar in het oor:

Veel oor- en neushaartrimmers zijn ontworpen om oor- en neushaar te verwijderen zonder te haken of te trekken. Pogingen om te trekken doen pijn en kunnen leiden tot follikelinfecties, en het gebruik van een schaar kan pijnlijke steken of snijwonden tot gevolg hebben. Deze kleinere, lichtgewicht en waterdichte trimmer is een geweldige investering voor kleine ontharingsklussen, omdat u waarschijnlijk de voorkeur geeft aan pluisvrije oren en neusgaten.

Haar op de benen:

Mannen scheren hun benen in grotere aantallen dan ooit tevoren, of het nu gaat om sport, bodybuilding, tattoo-show of persoonlijke voorkeur. De afgelopen jaren is het taboe rond de verzorging van mannen aanzienlijk vervaagd, en hoe je voor je lichaam en de esthetiek ervan zorgt, is geheel aan jou. Kies waar je wilt trimmen en trimmen of scheren naar hartenlust.

Okselhaar:

Veel mannen scheren hun ledematen om verschillende redenen. De multikoptrimmer is ideaal voor het scheren of trimmen van armhaar, of u nu een wedstrijdsporter bent of gewoon de voorkeur geeft aan een haarvrij lichaam. Bovendien is hij waterdicht, dus je kunt hem zowel nat als droog gebruiken.

Haar op de rug:

Natuurlijk zijn er trimmers voor lichaamshaar beschikbaar voor solo-scheerders die hun rughaar onder controle willen houden. Als u klaar bent om uw rughaar onder controle te krijgen, kunt u eenvoudig de multi-head trimmer gebruiken en optimaal gebruik maken van uw haarverzorgingstijd.

Jouw woede

Je hoofd scheren is zowel punk als praktisch. Korter haar is beter als uw haarlijn in de vergetelheid raakt. Met de trimmergeleiderkammen kunt u trimmen om de zijkanten strak of recht te houden voor een gladde, superkoele look zonder haarresten.

Borsthaar:

Talloze mannen geven de voorkeur aan een gladde borst, en scheren heeft tot gevolg dat de spierdefinitie wordt verbeterd. Terwijl sommige mannen de voorkeur geven aan waxen, raden onderzoekers aan om de pijn en de kosten over te slaan en in plaats daarvan te investeren in een multi-task trimmer. U kunt zo soepel gaan als u wilt met verstelbare geleidekammen en hoogwaardige keramische mesjes, waardoor snijwonden, trekken en pijnlijk harsen worden vermeden.

Gezichtshaar:

Om een ​​volledig glad gezicht te krijgen of om je baard in vorm te houden, kun je een elektrische tondeuse gebruiken. Met verstelbare hoofden waarmee u de gewenste haarlengte kunt kiezen, trimt de beste lichaamshaartrimmer veilig van top tot teen.

Mr Beard kan u gemakkelijk voorzien van de beste kwaliteit lichaams- en gezichtshaartrimmers en zorgt tegelijkertijd voor een soepele en betrouwbare werkervaring.
Terug naar blog