Hur snabbt skägg växer och hur man snabbar upp det

Hoe snel een baard groeit en hoe je dit kunt versnellen

Er is geen definitief antwoord op die moeilijke vraag, omdat er zoveel variabelen, waaronder je leeftijd, etniciteit, DNA en zelfs levensstijl, een rol spelen. de baardgroei. Maar het maken van een paar kleine wijzigingen in uw levensstijl kan een impact hebben op de ontwikkeling van gezichtshaar en u op de goede weg zetten om zo snel mogelijk de baard te krijgen die u wenst. Lees dus verder en leer alles wat u moet weten over het sneller en beter laten groeien van uw baard.

Hoe snel ontwikkelt gezichtshaar?

Het is niet zo eenvoudig als het lijkt om te begrijpen waarom en hoe snel je haar groeit. Uw gezichtshaar groeit over het algemeen in hetzelfde tempo, ongeacht wanneer of hoe u zich scheert: ongeveer 1/4 inch per maand. Hoewel uw lichaam over mechanismen beschikt om de maximale lengte van verschillende soorten lichaamshaar te controleren, groeit al uw haar feitelijk in ongeveer hetzelfde tempo, ongeacht hoe vaak u trimt. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om uw baard wat extra kracht te geven.

Technieken voor snellere groei van gezichtshaar:

  • Voeg meer eiwitten toe aan uw dieet:
Lägg till mer protein i din kost

Het consumeren van voldoende eiwitrijk voedsel is een van de beste dingen die u kunt doen om uw kansen op het ontwikkelen van wedstrijdwaardige scrubs te vergroten. Het basisbestanddeel van de buitenste laag van je haar is keratine, en het consumeren van eiwitrijke maaltijden zoals noten, rundvlees en eieren helpt de keratineproductie en kracht te verhogen. Dit betekent dat je baard niet alleen dikker wordt. Het wordt ook krachtiger en glanzender.

  • Zorg voor gezichtshaar:

De schoonheid van een zachte, pluizige baard is ongeëvenaard, maar laten we eerlijk zijn: zelfs de best verzorgde baard ervaart dagelijks ontberingen. Je baard zit stevig op je kaak en absorbeert al het zonlicht, stof, vuil, hitte, kou, spuug en andere factoren die je dagelijks ervaart, naast het dienen als speciale kruimelvanger. Daarom moet je er goed voor zorgen.

De ingrediënten in baardoliën voeden je baard, beschermen de huid eronder en laten je er ongelooflijk verfijnd uitzien. Een slimme optie is om over te schakelen van baardolie naar baardbalsem, die vaak bijenwas bevat voor extra conditionering en bescherming als je in een bijzonder koud of droog klimaat leeft.

  • Werk hard en doe het rustig aan:

De bloedstroom neemt toe bij regelmatige activiteit, en als u 's nachts voldoende slaapt, kan uw lichaam rusten en herstellen. De mechanismen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei en kracht blijven goed werken door de combinatie van beide. Hoewel het trimmen van je baard misschien niet zo eenvoudig is als een snelle scheerbeurt, zal het opvolgen van deze aanbevelingen en het geven van een liefdevolle verzorging aan je gezichtshaar de gezondheid ervan verbeteren en je in een mum van tijd van blindganger in mannelijk veranderen.

De beste optie is om te bezoeken Meneer Baard voor verder advies en baardverzorgingsproducten. Ze hebben eersteklas advies en oplossingen om u te helpen uw baard effectiever en sneller te verzorgen en te laten groeien.
Terug naar blog