En komplett guide om 7 naturliga sätt att odla ett skägg snabbare

De complete gids voor het op natuurlijke wijze stimuleren van de haargroei in het gezicht, “7 manieren om sneller een baard te laten groeien”

Het is mogelijk dat degenen die geen gezichtshaar hebben, denken dat het laten groeien van een baard gemakkelijk is. Aangezien haar op natuurlijke wijze groeit, moet het kiezen van de perfecte baardstijl en -vorm ook natuurlijk zijn. Maar zoals iedereen die heeft geprobeerd een baard te laten groeien kan beamen, is dat niet altijd gemakkelijk. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om het proces te versnellen en ervoor te zorgen dat je baard er zo goed mogelijk uitziet als hij eindelijk is gegroeid. Voor de beste tips om de baardgroei te verbeteren, blijf lezen. Lichaamsbeweging verbetert de bloedstroom, wat het proces kan versnellen. Het verminderen van stress stimuleert ook een verhoogde baardgroei.

Er zijn geen gemakkelijke manieren om in slechts een paar dagen een volle baard te laten groeien, hoe graag iedereen ook wil horen hoe je een volle, mooie natuurlijke baard kunt laten groeien. Een volle baard kan niet worden bereikt door op magische wijze meer testosteron te produceren. Het geduld gebruiken om de baard te laten groeien is een cruciaal onderdeel van het weten hoe je een goede baard kunt laten groeien.

 Op de eerste dag begint het stylen. U wilt er absoluut zeker van zijn dat u over alle benodigde instrumenten beschikt en dat u tijdens de eerste groeiperiode natuurlijke olie gebruikt. Je hebt een elektrisch scheerapparaat nodig, één baardtrimmer (of een baardschaar als je dat liever hebt) en baardhaarverzorgingsproducten zoals conditioner, kam, baardwasmiddel, shampoo, kokosolie en andere verzorgingsapparatuur voor mannen.

Op de eerste dag begint het stylen. Je wilt er absoluut zeker van zijn dat je over alle benodigde instrumenten beschikt en dat je tijdens de eerste groeiperiode natuurlijke olie gebruikt. Je hebt een elektrisch scheerapparaat, een baardtrimmer (of een baardschaar als je dat liever hebt) en baardhaarverzorgingsproducten nodig, zoals conditioner, kam, baardwasmiddel, shampoo, kokosolie en andere verzorgingsproducten voor mannen.

Hier zijn 7 manieren om je baard sneller te laten groeien:

Het geheim is een gezond dieet: - Een goed uitgebalanceerd en voedzaam dieet is ook belangrijk voor je lichaam en je baard. De haargroei profiteert van vitamine B en D. Daarom kun je een gezonde groei versnellen door voedingsmiddelen die deze vitamines bevatten in je dieet op te nemen. Vitamine D en A zijn overvloedig aanwezig in volle granen, vis, eieren, noten en vlees en het is bekend dat ze de haargroei stimuleren en de haarconditie verbeteren. Voor een gezonde haargroei moet je vitamine B, C en E innemen. Deze vitamines behoren tot de beste haargroeiproducten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Dagelijkse oefening: - Regelmatige lichaamsbeweging draagt ​​bij aan het behoud van de gezondheid. Bovendien zal je baard er zeker van profiteren. Lichaamsbeweging verhoogt de bloedcirculatie, wat de groei van de haarzakjes stimuleert. Het verhoogt de productie van testosteron. Dit stimuleert op zijn beurt de baardgroei.

Uw meest vertrouwde slaappartner: - Om de baard te laten groeien, moet je voldoende rust krijgen. Een gezond slaappatroon vernieuwt de cellen en helpt gifstoffen uit het systeem te verwijderen. Bovendien verbetert het de testosteronproductie, wat de haargroei verder verbetert. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat een gebrek aan slaap de baardgroei vertraagt.

Vermijd roken: - Roken heeft veel gezondheidseffecten. Uw vermogen om een ​​baard te laten groeien wordt ook negatief beïnvloed. Je kansen om een ​​goede baard te laten groeien zijn onbestaande omdat veel chemicaliën in het roken van tabak DNA-schade en zelfs ontstekingen veroorzaken. Bovendien wordt de bloedcirculatie beïnvloed, waardoor de stroom van voedingsstoffen naar de haarzakjes wordt verminderd. Stop daarom onmiddellijk met roken als u prachtige en gezonde manen wilt hebben.

Ontstressen door schoon te maken: - Om de baard goed te laten groeien, moet de huid schoon zijn. Ingegroeide haartjes en een slechte baardgroei worden veroorzaakt doordat vocht, vuil en vervuiling de poriën van de huid verstoppen. Uw huid moet goed worden geëxfolieerd, bij voorkeur met warm water. Het zal de poriën zuiveren. Je baard is klaar om te groeien en te bloeien nadat je een gezichtswasmiddel hebt gebruikt om vuil en dode huidcellen van het oppervlak weg te spoelen.

Vergeet nooit te hydrateren: - Na een grondige reiniging mag u nooit vergeten de huid te hydrateren. Een gezonde en weelderige baard volgt meestal op een gezonde en gehydrateerde huid. Nadat je je gezicht hebt gewassen, kun je het vocht vasthouden door natuurlijke lotions en oliën te gebruiken. Pas op dat u het niet te veel gebruikt en de poriën niet verder verstopt met een vochtinbrengende crème.

Knip niet af: - Laat de baard niet getrimd! Als je lang haar wilt, weersta dan de drang en laat de natuur zijn gang gaan als je lang haar wilt. Let op tekenen van een allergische reactie als het meer dan vier weken geleden is dat u uw gezicht voor het laatst heeft geschoren of getrimd. Jeuk rond de haarzakjes op blootgestelde huid met langer gezichtshaar kan bijvoorbeeld duiden op vocht door irritatie.

Voor verdere begeleiding en baardverzorgingsproducten kunt u het beste langskomen http://mrbeard.se/. Wij bieden geweldige ideeën en oplossingen om u te helpen de verzorging van uw baard te verbeteren en deze sneller te laten groeien.

Terug naar blog