10 skäggodlingstips Hur man får ett helskägg

10 baardgroeitips: hoe je een volle baard laat groeien

De meerderheid van de mannen kan altijd een baard laten groeien. Afhankelijk van hoe lang je bereid bent de pijnlijke en gênante overgang van gladgeschoren naar onvolledig onverzorgd te verdragen, kun je dat wel of niet doen. Maar niet alle mannen hebben hetzelfde succes bij het laten groeien van een baard, en sommige mannen vinden het gemakkelijker dan anderen. Maar het enige dat je nodig hebt is een beetje toewijding als je serieus een baard wilt laten groeien.

Als je klaar bent om een ​​baard te laten groeien, kun je dit niet zelf doen. Je hebt hulp nodig in de vorm van baardvriendelijke producten en een plan hoe jij wilt dat je baard eruit komt te zien. Dus voor degenen die de onvermijdelijke ongemakkelijke tijd willen vermijden en in plaats daarvan een mooie baard willen laten groeien, zijn hier de beste technieken en trucs.

  • Onthouden van trimmen:

Trimmen zou volgens velen de baardontwikkeling versnellen. Er is echter geen wetenschappelijk bewijs dat dit ondersteunt. Vermijd daarom ten koste van alles het trimmen van uw baard als u hem lang wilt laten groeien. Verzorg uw gezichtshaar pas na 4 tot 6 weken als het al begint te groeien.

  • Om een baard te laten groeien, exfolieer je je huid:
För att utveckla ett skägg, exfoliera din hud

Als je je gezicht niet verzorgt, kun je niet verwachten dat je een baard laat groeien. Begin met het gebruik van een peeling of scrub om een ​​exfoliatieroutine uit te voeren. Exfolieer één of twee keer per week voor een optimaal resultaat. Zowel de dode huidcellen op je gezicht als de nieuwe haargroei worden hierdoor gestimuleerd.

  • Was je gezicht regelmatig:

Elke dag je gezicht reinigen is essentieel als je een tiener bent die een baard wil laten groeien. Dagelijkse gezichtsreiniging verwijdert dode huidcellen die de haarzakjes verstoppen, terwijl ze schoon en vrij van vuil blijven. Het bevordert dus de ontwikkeling van gezichtshaar op je huid. U kunt uw gezicht reinigen met een milde gezichtsreiniger of gel.

  • Pas op voor ingegroeide haartjes:

Ingegroeide haartjes zijn haartypes die teruggroeien nadat ze met een pincet of geschoren zijn. Dergelijk haar kan uw huid irriteren en de groei van uw baard belemmeren. Een ongelijkmatige baardgroei is onmogelijk voor mensen met ingegroeide haartjes.

  • Gebruik groeibevorderaars:

U kunt plaatselijke medicijnen of groeistimulanten gebruiken om de haargroei in het gezicht te stimuleren. Maar stimulerende middelen hebben ook enkele negatieve effecten, zoals blozen en een branderig gevoel.

  • Houdt het vocht van de huid vast

Voor baardgroei zijn reinigen en exfoliëren alleen niet voldoende. Om van een droge en schilferige huid af te komen, moet u uw gezicht vaak hydrateren. Bovendien verbetert het de uitstraling van je gezicht.

  • Consumeer voldoende eiwitten:
Konsumera tillräckligt med protein

Eiwit is een andere factor die uw kansen op het ontwikkelen van een baard zou vergroten. Enkele van de bekende eiwitbronnen zijn eieren, rundvlees, noten, linzen en bonen. Je kunt sneller een baard laten groeien als je natuurlijke eiwitbronnen zoals deze consumeert.

  • Belangrijke vitamines:

B6, B12 en B1 zijn allemaal belangrijke vitamines die geconsumeerd moeten worden. Door vrije radicalen uit het lichaam te elimineren, versnellen deze vitamines de baardgroei.

  • Gezichtsmassage:

Probeer gezichtsmassage in uw behandeling op te nemen als u op zoek bent naar huismiddeltjes om de baard van een tiener sneller te laten groeien. Het zou de baardgroei bevorderen en meer bloed laten circuleren. Dezelfde voordelen van ricinus- of kokosolie kunnen worden verkregen door een krachtige baardplantolie te gebruiken.

  • Stress verminderen:

De dode huidcellen van uw gezicht kunnen worden gerepareerd door te werken en uw stressniveau onder controle te houden. De baardgroei wordt hierdoor versneld, omdat baarden sneller groeien onder ontspannende omstandigheden. Oefening is een praktische benadering om dit te bereiken. Door de verhoogde doorbloeding wordt de baardgroei gestimuleerd.

Meneer Baard kan u helpen als u uw baard optimaal wilt benutten. Zij bieden hoogwaardige baardverzorgings- en onderhoudsproducten en garanderen een positieve en consistente ervaring bij het gebruik van hun diensten.

Terug naar blog