Hålldittskäggfriskt

Hoe en waarom je je gezicht en baard dagelijks moet hydrateren

Wil je er een gezonde baard, en dan moet je beginnen met een gezonde huid. Maar zonder de juiste huidverzorgingsroutine is het onmogelijk om problemen zoals ingegroeide haartjes, jeuk en roos te voorkomen. U moet een dagelijkse gezichtscrème in uw huidverzorgingsroutine opnemen. Je moet een paar druppels premium toevoegen baard olie bovenop voor extra zachtheid.

Återfuktaskäggetdagligen

Moisturizer is de basis en baardolie biedt extra voordelen. Maar om de volledige voordelen van een vochtinbrengende crème te benutten, moet u opnieuw beginnen.

Maak je baard schoon en begin met een schoon gezicht: - om de baard en de huid te hydrateren, moet je ervoor zorgen dat de baardolie werkt door diep in de huid te dringen. Het is belangrijk om uw gezicht één of twee keer per dag te wassen. Ons lichaam geeft gedurende de dag natuurlijke olie vrij en trekt vuil, stof en giftige verontreinigende stoffen aan om de huid op te bouwen. Het rechtstreeks op deze lagen aanbrengen van een vochtinbrengende crème of baardolie zal de effectiviteit ervan verminderen en leiden tot verstopte poriën en puistjes.

Begrijp uw huid: - net zoals elk gezicht anders is, is ook elke huid anders. Het gebruik van de juiste vochtinbrengende crème op uw huid verbetert de kwaliteit ervan en zorgt ervoor dat u er jong uitziet. Maar hoe bepaal je jouw huidtype? Over het algemeen hebben mannen een dikkere en vettere huid dan vrouwen; De meeste mannen zullen aan het eind van de dag een glans op hun gezicht opmerken. Dit betekent dat ze een gecombineerde/normale huid hebben. Als uw huid er vettig uitziet, heeft u waarschijnlijk een vette huid.

  • Gevoelige huid: - Een gevoelige huid is een huid die gemakkelijk rood wordt en een branderig gevoel ervaart wanneer een product wordt aangebracht. In dergelijke gevallen moet u irriterende ingrediënten zoals kleurstoffen, parabenen, alcohol en geurstoffen vermijden. Zoek naar de natuurlijke vochtinbrengende crèmes die bestaan ​​uit aloë vera en groene thee.
  • Droge huid: - Herkenbaar aan een lage olieproductie, moet u bij dit huidtype een hydraterende reiniger met een rijke vochtinbrengende crème gebruiken. Je kunt er een laagje baardolie op aanbrengen.
  • Feit:- Bij een vette huid moet je een niet-vette formule kiezen die snel intrekt.
  • Combinatie/Normaal: - geïdentificeerd met een gemiddelde olieproductie, moet u een medium vochtinbrengende crème gebruiken die zorgt voor hydratatie maar geen overtollige olie aan de huid toevoegt.

Baard: - Als het om de dagelijkse hydratatie gaat, blijven mannen met zware baarden in de war. Baard is het dikste haar dat een menselijk lichaam produceert; Om het te behouden en te voeden, heb je daarom de steun nodig van verschillende baardboters/baardcrèmes die met zware ingrediënten op de markt worden aangeboden. Het primaire doel van deze producten is het verzachten van de dikke snorharen op uw gezicht. Zorg ervoor dat je kwaliteit en natuurlijke spullen uit de markt kiest, want er zijn ook enkele goedkope producten op de markt die laagwaardige synthetische ingrediënten bevatten die zijn afgeleid van aardolie. Bij regelmatig gebruik kunt u overal op uw huid last krijgen van puistjes en verstopte poriën.

Laatste woorden

Als de kwaliteit van de huid en baard uw grootste zorg is, zoek dan naar de producten die verkrijgbaar zijn bij Mr. Een baard die stevig is voor de huid, rimpels en fijne lijntjes vermindert en uw bebaarde gezicht een gepolijste uitstraling geeft.

Terug naar blog