Skägg ser utpåsommaren

Is jouw baard klaar voor de zomer? 3 tips om er deze zomer goed uit te zien

Tijdens het zomerseizoen wil je overstappen op het scheermes. De reden om scheermessen te gebruiken is dat vochtigheid, hitte en een verhoogde kans op blootgestelde huid het idee bevorderen dat het ongemakkelijk kan zijn om van juni tot september een baard te houden. Dit is echter niet het geval. De belangrijkste reden is dat dit spel geen verschil maakt en je de hitte van de zomer laat voelen. Om het beter te begrijpen, kunt u het volgende artikel lezen.

We zijn hier om het hele hitteprobleem weg te nemen, maar je denkt misschien hoe het in de zomer mogelijk is om het hitteprobleem met een baard te voorkomen. Hoewel een baard je helpt beschermen tegen wind en regen. Het resultaat is dat het je helpt de zomerbaardproblemen te vergeten. Bovendien beweren veel bebaarde mannen dat het je kaaklijn afkoelt, om een ​​briesje op te vangen, kun je zweet en vocht op je gezicht houden. Nadat je hebt geleerd dat je baard klaar is voor de zomer. Laten we nu verder gaan met enkele van de best aanbevolen tips om je mooie look te behouden. Voordat u verdergaat met de tips: als u uw baard wilt behouden, kunt u de hulp inroepen van Mr Beard.

Om uw twijfels weg te nemen, kunt u een e-mail sturen naar kontakt@mr.beard.se.

3 tips om uw uitstraling te behouden

Hier zijn enkele van de beste tips om voor je mooie look te zorgen.

  1. Vermijd zweten van de baard

Undvik att svettas skägget

Of je nu een baard of een baard hebt, je zweet op je gezicht. Als je in een vochtig klimaat leeft, kun je niet stoppen met zweten.

Om een ​​van de grootste voordelen van het hebben van een baard op je gezicht te kennen, kun je een ShamWow op je gezicht krijgen. Met behulp van een baard en snor kun je de beweging van het zweet naar het gezicht controleren.

Daarnaast moet je, om de dode huid in je baard te verwijderen, deze verwijderen met een borstel van 100% varkenshaar.

Als je meer zweet, moet je snel douchen en je baard wassen, waardoor je huid en baard droger worden. Om deze droogte te voorkomen moet je gebruikt Baardwas en wasverzachter.

  1. Trimmen

Als u het moeilijk vindt om een ​​lange baard te houden, kunt u een korte baard houden. Als je denkt dat de zomer de belangrijkste reden is, kun je een nieuwe stijl aanschaffen.

Volgens onze aanbeveling kun je proberen een chevron-snor te behouden, plezier hebben met Magnum PI of Miami vice Energy. Als je nieuw bent in de wereld van snorren, kun je als optie een baard kiezen.

Trimmare

  1. Eten deze zomer

Je zou kunnen denken dat sommige van de beste voedingsmiddelen voor de zomer absoluut het slechtste zijn voor een bebaarde persoon. Bijvoorbeeld ijs, barbecueribben, s'mores, broodjes, kreeft, taco's, krabben, watermeloen, maïskolven, hotdogs en nog veel meer.

De oplossing voor dit probleem is om een ​​zakkam bij je te hebben.

Voor meer informatie over baardonderhoud kunt u een e-mail sturen naar kontakt@mrbeard.se.

Terug naar blog