3 enkla steg för att odla skägg för första gången

Hoe je voor het eerst een baard laat groeien - 3 eenvoudige stappen

Het belangrijkste dat je moet begrijpen over het laten groeien van een baard is dat je er een moet laten groeien. Om iets te schilderen heb je een canvas nodig, en als je een baard wilt, moet je het scheren een tijdje opgeven.

Toch zijn er enkele belangrijke dingen die je moet onthouden om alles netjes te houden en mooi te laten groeien, daarom hebben we onze beste samengesteld baardgroei advies om je te inspireren terwijl je je eerste baard laat groeien. Of misschien heb je al eerder een baard gehad, maar is dit de grootste baard die je ooit hebt laten groeien. Of misschien is het de eerste keer dat je eerlijk tegen jezelf bent over wat haalbaar is, gezien het exacte aantal en de plaatsing van de snorharen op je mok.

1. Stel je doel, maar wees redelijk en laat het groeien

Er zijn veel verschillende baardstijlen beschikbaar; Je hoeft niet vast te houden aan een uniforme, goed beheerde groei. Laat de look die u wilt ontwikkelen uw ontwikkeling begeleiden. Maar je legt de nadruk op ‘verlangen’, omdat je misschien niet de perfecte baard kunt laten groeien als je gezichtshaar daar niet genetisch vatbaar voor is. Je moet redelijke verwachtingen hebben als je baard onregelmatig is of een vreemd groeipatroon heeft. Dit geldt voor alle soorten baarden, groot, klein en middelgroot. Een deugd is tolerantie. Tijd is niet alleen nodig voor vrijwel elke stijl, maar kan ook helpen bij het opvullen van eventuele oneffenheden. Elke week verandert een baard in iets anders. Dus als het erop lijkt dat u uw doel nooit zult bereiken (vooral als het een lange baard laat groeien), wordt u misschien op een dag wakker en merkt u dat u uw bestemming heeft bereikt.

2. Snoei hem terwijl hij groeit en breng enkele voedende behandelingen aan.

De andere techniek om een ​​bewuste look te behouden is door je baard te vormen en te trimmen terwijl deze zich ontwikkelt. Hoewel het contraproductief lijkt, moet je nog steeds kapsels hebben als je haar uitgroeit. Dit maakt het gemakkelijker om het haar precies daar te richten waar het moet zijn: sommige gebieden zijn voller dan andere. Hoewel de stylingartikelen in de volgende tips zeker een impact kunnen hebben, moet u zich eerst concentreren op het behouden van de juiste haarcontrole: dit kan inhouden dat u op zoek gaat naar losse haartjes, puistjes wegknipt of simpelweg wat volume verwijdert. Een elektrisch scheerapparaat of een goede set pulp zijn beide noodzakelijk.

Of je nu wel of niet serieus je baard de verzorging wilt geven die hij nodig heeft, er zijn een paar producten die je zou moeten overwegen om te kopen. Een paar druppels baardolie worden direct opgenomen, waardoor je haar de voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft (plus een vleugje glans) en het helpt temmen. Een baardcrème of conditioner, die iets zwaarder is dan olie, kan worden vervangen om de baard te helpen vormen en de hele dag op zijn plaats te houden.

Daarnaast wil je de omgeving netjes houden. Hoewel speciale baardwasbeurten vriendelijker zijn voor je huid, werkt shampoo nog steeds. Hoe dan ook zal een vochtinbrengende huid voorkomen dat deze droog en vlekkerig wordt.

3. Poets het elke avond af.

Borsta skägget varje kväll

Om te beginnen helpen baardborstels de huid onder de baard te exfoliëren, dode huidcellen op te tillen en verdere schilfering te voorkomen. Bovendien helpt het elke nacht kammen van je baard om de gezondheid en beheersbaarheid ervan in de loop van de tijd te behouden. Door dit te doen, worden de natuurlijke oliën van de huid door het haar verdeeld, waar ze zich normaal gesproken aan de basis van bijvoorbeeld de schacht verzamelen en alleen de toppen van individuele haartjes voeden.

Terug naar blog