Tips och tricks om hur du odlar ett tjockare och fylligare skägg

Hoe laat je sneller een baard groeien? Hier zijn enkele tips en trucs voor het laten groeien van een dikkere, vollere baard

Baardhaar begint zich tijdens de adolescentie bij mannen te ontwikkelen. Op de bovenlip zullen velen van hen voor het eerst merken dat hun gezichtshaar begint te groeien. De kin en de zijkanten van het gezicht bij de oren, 'bakkebaarden' genoemd, zijn andere plaatsen waar mensen vroege haargroei in het gezicht kunnen opmerken.

Iedereen heeft een variërende snelheid van gezichtshaargroei. Tijdens de late tienerjaren of zelfs halverwege de tienerjaren kunnen sommige mensen een volle baard ontwikkelen. Sommige mensen hebben nooit een merkbare ontwikkeling van gezichtshaar, terwijl anderen tot eind twintig misschien schaarse groeigebieden hebben. Bekijk onderstaande adviezen als je de dikte van je gezichtshaar wilt verminderen.

  • Behoud de zuiverheid van de huid:

Behåll hudens renhet

Houd uw gezichtshuid schoon door deze te wassen met warm water en een milde reiniger. Heet water opent je poriën en de reiniger verwijdert alle olie en vuil die zich op je huid hebben opgehoopt, waardoor deze brandschoon blijft. Vermijd echter het gebruik van schurende zeep om uw gezicht schoon te maken. Een schone huid bevordert de groei van kleine haartjes.

  • De huid moet worden gehydrateerd:

U moet na het reinigen een vochtinbrengende crème op de huid aanbrengen om uitdroging te voorkomen en het uiterlijk van de huid te verbeteren door de droge en schilferige huid te verwijderen. Omdat eucalyptus de haargroei in het gezicht stimuleert, kan het nuttig zijn om een ​​vochtinbrengende crème te gebruiken die dit ingrediënt bevat.

  • Onderzoek uw huid op ingegroeide haartjes:

Een geschoren of geëpileerd haar dat terugkeert naar de huid is een ingegroeide haar. De huid van uw lichaam raakt hierdoor ontstoken. Ingegroeide gezichtsbeharing zorgt ervoor dat je baard niet gelijkmatig groeit. Door je huid te exfoliëren, kun je de groei verwijderen.

  • Schrob de huid:
Skrubba huden

Begin vandaag nog met het verzorgen van je gezicht als je wilt een baard laten groeien sneller. Begin met het grondig reinigen, hydrateren en exfoliëren. Gebruik een scrub of exfoliant om uw huid één keer per week te exfoliëren. Hierdoor worden alle dode huidcellen verwijderd en wordt nieuwe haargroei gestimuleerd.

  • Controlestress:

Om ervoor te zorgen dat uw beschadigde huidcellen vanzelf genezen, moet u uw stressniveau onder controle houden en voldoende slapen. Dit zal de baardgroei bevorderen. Als je rustig bent, zal je baard sneller groeien. Door te sporten om stress te verminderen, verbeter je de bloedcirculatie en laat je langer en voller haar groeien.

  • Kies een supplement en vitamineregime:

Neem vitamines en supplementen om een ​​snelle baardgroei te stimuleren. Er wordt aangenomen dat ze de haar- en nagelgroei bevorderen bij dagelijks gebruik. Verbeter uw gezichtshaar door vitamine B, B1, B6 en B12 in uw dieet te gebruiken. Verhoog uw inname van verse groenten en fruit, evenals eiwitten. Je lichaam heeft alles wat het nodig heeft voor een snelle haargroei als je de juiste vitamines en mineralen uit fruit en groenten binnenkrijgt.

Meneer Baard biedt alles wat je nodig hebt om je baard te laten groeien en onderhouden. Ze hebben artikelen van de hoogste kwaliteit en zorgen ervoor dat u een naadloze en consistente service-ervaring heeft.

Terug naar blog