10 bästa verktyg för skäggvård

De 10 beste baardverzorgingshulpmiddelen voor mannen met baarden

De afgelopen tien jaar heeft de groeiende populariteit van baarden geleid tot een golf van baardproducten die zijn ontworpen om uw nieuwe baardbestaan ​​gemakkelijker te beheren. Maar als je net begint met het laten groeien van een baard, kan het enorme aantal verzorgingsproducten op de markt intimiderend zijn. Door de overweldigende hoeveelheid opties kunt u onduidelijk blijven over wat u wel en niet nodig heeft. Geen zorgen; Je bent niet alleen. In dit bericht gaan we de tien beste baardgereedschappen bespreken die je absoluut in je verzorgingsset moet hebben.

Baardknipschaar:

Je baard bestaat uit ongeveer 30.000 individuele haartjes, die elk in een iets ander tempo groeien. Naarmate je baard langer wordt, zul je merken dat sommige losse haren langer zijn dan andere. U kunt uw elektrische trimmer gebruiken om deze te knippen. Maar een degelijk paar baardtrimmers maakt het knippen van die verdwaalde haartjes veel gemakkelijker. Baardtrimmers maken het trimmen van uw snor ook veel gemakkelijker, omdat ze meer precisie en controle bieden dan elektrische tondeuses.

Elektrische trimmer:

Elektrisk trimmer

Na de eerste paar weken van ontwikkeling is een elektrisch exemplaar vereist baardtrimmer om de nieuwe baard te schetsen. Naarmate uw baard langer wordt, gebruikt u hem om uw wanglijnen vorm te geven, het basisonderhoud van uw baard uit te voeren en zelfs uw baard te trimmen.

Baardborstel:

Begin rond de maand waarin uw baard zich heeft ontwikkeld met het gebruik van een baardborstel om deze gezond te houden en de huid eronder te exfoliëren.

Baard Kam:

Kammen zijn nodig om baardhaar te ontwarren en knopen te verwijderen. Gebruik bij het kammen door lang, dik haar dat graag in de knoop raakt en in de war raakt, de grootste tanden van de kam. Werk vanaf de onderkant naar je gezicht toe.

Tondeuses:

Trimmers worden gecombineerd met tondeuses. U moet de juiste tondeuse bevestigen op basis van het soort scheerervaring dat u wenst. Er is een bepaald type tondeuse die geschikt is voor grote stukken haar, hoewel tondeuses essentiële trimhulpmiddelen zijn voor een gladde scheerbeurt of zelfs voor verschillende stijlen.

Baardverzorgingsset:

Alles van baard olie voor conditioner moet u de beste producten op de markt in uw baardverzorgingspakket hebben. Kies producten met hoge beoordelingen en minimale chemische gevoeligheid. Koop indien mogelijk een set met shampoo, olie, conditioner en conditioner. Een goed assortiment producten waarop u kunt terugvallen, zou perfect zijn voor uw man. Om nog maar te zwijgen over hoe deze elementen je warrige baard zullen verzachten.

Rakborste:

Rakborste

U kunt altijd met uw handpalmen scheerschuim over uw gezicht wrijven voordat u gaat poetsen. Het heeft echter de voorkeur om uw eigen scheerkwast te hebben, omdat dit hygiënischer is.

Scheermessen:

Er zijn veel baardscheermessen op de markt. Met elk type scheermes kun je een ander soort baard laten groeien. Je kunt elke gewenste baardstijl hebben, van een perfect geschoren look tot stoppels. Zorg ervoor dat uw scheermessen schoon en goed onderhouden zijn.

Veiligheidsscheermessen:

Deze scheermessen zijn niet voor iedereen geschikt, maar ze hebben verschillende voordelen waardoor ze een uitstekend verzorgingshulpmiddel zijn. Veiligheidsscheermessen hebben een beschermende coating die de huid zacht houdt na het scheren. Omdat het afneembaar is, kunt u het bovendien gemakkelijk vervangen door een nieuw exemplaar.

patronrachyvs:

In wezen is een cartridgescheermes een scheermes met ruimte voor drie mesjes. Als u niet bekend bent met de scheerprocedure, maakt de grotere flexibiliteit van het scheermes dit de perfecte keuze voor u. Als je op zoek bent naar stoppels, kan deze je een gladde scheerbeurt geven. 

Terug naar blog