Allt du behöver i ett skäggkit

Alles wat je nodig hebt voor de perfecte baard in één baardkit

Het proces van het ontwikkelen van een baard kost tijd. De pijnlijke overgang van onverzorgd gezichtshaar naar een volle, donzige baard kost veel tijd en geduld. Een baardgroeikit kan je echter helpen om in een mum van tijd van gladgeschoren naar volledig baard te gaan als je dat ook niet hebt. De beste baardgroeisets bevatten haargroei- en verzorgingshulpmiddelen om uw gezichtshaar sterk en gezond te houden terwijl het groeit. Dus nadat je de beste baardstijl voor jouw gezichtsvorm hebt gekozen, stop je deze items in je baardset en geniet je van de complimenten en het zelfvertrouwen dat je zult krijgen.

Een complete baardkit moet de volgende items bevatten:

  • Baardtrimmer:

De meerderheid van de jongens, maar niet allemaal, herinnert zich misschien een periode waarin er net een haarvlekje verscheen. De eenvoudigste manier om de gewenste vorm te behouden terwijl de baard groeit, is door een set trimmers te gebruiken, vooral langs de nek. Een van de belangrijkste voordelen van een baardtrimmer is dat hij draagbaar is. Een professionele 6-in-1 is veel eenvoudiger te onderhouden en te gebruiken baardtrimmer.

  • Baardshampoo

Kies een baardreiniger voor jouw huidtype. Het verzorgen van je baard begint met de juiste producten. Wanneer u een gezichtsreiniger kiest, zoek er dan een die salicylzuur of glycolzuur als actief ingrediënt heeft als u een vette of voor acne gevoelige huid heeft. Controleer ook op het etiket of het product niet-comedogeen is, wat betekent dat het uw poriën niet verstopt. Een niet-comedogene reiniger wordt ook aanbevolen als u een normale huid heeft. Als u bepaalde huidproblemen heeft, kunt u zoeken naar actieve ingrediënten die acne genezen of voorkomen.

  • Baardbalsem:

Kies een baardcrème op dezelfde manier als een shampoo of reiniger: een baardbalsem werkt mogelijk het beste als uw huid gevoelig is voor acne. Als je een normale of droge huid hebt, overweeg dan om baardolie te gebruiken. Als uw huid gevoelig is, kies dan een vochtinbrengende crème die geen geur heeft en niet-comedogeen is. Breng uw vochtinbrengende crème onmiddellijk na het wassen van uw baard aan en dep uw gezicht zachtjes droog met een handdoek voor het beste effect. Het aanbrengen van een vochtinbrengende crème moet gebeuren als uw huid en baard nog nat zijn.

  • Dermaroller:

Een dermaroller creëert microscopisch kleine gaatjes terwijl u hem over uw huid beweegt. Deze prikwonden zijn bedoeld om de huid zo te laten reageren dat de aanmaak van collageen wordt bevorderd, wat nodig is voor een gezonde haargroei. Er kunnen actieve verbindingen doorheen worden toegediend om de vorming van collageen te hydrateren, op te vullen of te stimuleren. Er is gesuggereerd dat het gebruik van een dermaroller je zal helpen sneller een mooiere baard te laten groeien, omdat er aanwijzingen zijn dat micro-needling kan helpen bij haarverlies op de hoofdhuid.

  • Juist:

Sax

Zodra de trimmer veilig uit de buurt van uw trotse gezichtshaar is, kunt u met een schaar en kam naar binnen. Een scherpe schaar is nodig omdat deze gemakkelijker te bedienen is. Hoewel het misschien niet de snelste methode is om gezichtshaar te behouden, zal het eindproduct een meesterlijk vormgegeven kunstwerk zijn. Wees voorzichtig als u vooruitgaat.

  • Kwam:

Wilt u een vlekkeloze omgeving behouden? Dit is wat je nodig hebt. Het materiaal ertussen wordt verwijderd met een kam, omdat deze behoorlijk diep kan graven. Onderschat nooit het potentieel van je baard om iets te vangen. Houd dat ding actueel; het is uw verplichting. Je baard moet gekamd worden.

Uw behoefte aan de beste baardverzorgingssets en -materialen kan eenvoudig worden vervuld De heer Beard Zweden. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw ervaring met hun goederen en diensten zo comfortabel mogelijk is, omdat ze begrijpen hoeveel moeite het kost om je baard te laten groeien.

Terug naar blog