Skäggväxt för män

Baardgroei en wat u eraan kunt doen

Mannen over de hele wereld willen een volle baard die er gezond uitziet. Baardmode is al een tijdje het hoogtepunt van de herenmode en mensen volgen deze trend tegenwoordig. Groei van dunne baard is afhankelijk van vele factoren, vooral genetische factoren. Sommige mannen hebben een zeer dikke volle baard, terwijl velen moeite hebben om hetzelfde te behouden. Ze willen hun vlekkerige baard repareren. Dus, hoe laat een vos een sikje groeien? Wat kan eraan gedaan worden? Hier zijn enkele manieren waarop u een volle baard kunt krijgen en de vlekkerigheid van uw baard kunt verminderen.

1- Vertrouw op je baard:

Dit klinkt heel dramatisch, maar de eerste stap om je vlekkerige baard te herstellen is door op je baard te vertrouwen. Als u een vlekkerige baard heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Concentreer u op de gebieden die goed zijn baard groei. Regelmatig scheren en trimmen is misschien niet de beste oplossing om de vlekkerige baard te herstellen. Wees geduldig en wacht tot uw baard volledig is gegroeid.

2- Kies wat de beste stijl is:

Een van de grootste problemen is dat mensen denken dat een volle baard de enige goede baardstijl is. Dit is echter niet waar. Je moet er zeker van zijn dat mensen met een vlekkerige baard een zeer goede en nette baard kunnen hebben die er ook verzorgd uitziet. Je moet zoeken naar de beschikbare stijlopties voor de baard die de persoon heeft en de stijl proberen. Als dat u uitkomt, is uw probleem opgelost.

3- Zorg voor je baard:

Baardhaar is veel gevoeliger dan het haar op je hoofdhuid en daarom wordt het uiterst belangrijk om het baardhaar te verzorgen. Het gebruik van natuurlijke baardverzorgingsproducten is het allerbelangrijkste. Gebruik baardoliën die rijk zijn aan vitamine A, D en E. Geef de voorkeur aan baardoliën die verzadigde of enkelvoudig onverzadigde olie bevatten, zoals kokosolie en jojoba-olie, in plaats van baardoliën die meervoudig onverzadigde olie bevatten. Je kunt ook baardrollers gebruiken, die helpen een goede bloedtoevoer naar de haarzakjes in je baard te behouden, zodat je baard voldoende mineralen krijgt om te groeien.

4- Train je baard:

Je baard trainen betekent hem verzorgen, zodat hij het pad volgt dat jij wilt dat hij volgt. Zorg ervoor wanneer de baard groeit naar zijn volledige potentieel groeit het naar de plaatsen met minder haar. Hiermee kun je de kale baardvlekken bedekken.

5- Verander levensstijl:

De laatste, maar één van de belangrijkste dingen die u moet doen, is ervoor zorgen dat u uw levensstijl op de beste manier verandert. Lekker slapen en sporten. Dit zal u helpen het niveau van DHT en testosteron in uw lichaam te verhogen.

Een vlekkerige baard is niets om je zorgen over te maken. De hierboven genoemde manieren helpen je dit probleem te overwinnen, zodat je je baard kunt stylen zoals jij dat wilt.

Terug naar blog