7 Veel voorkomende fouten bij het wassen van gezicht en baard

Je gezicht goed wassen zorgt voor een mooi gezicht, afspoelen en baardwassing inwrijven. Om de 7 fouten te begrijpen die gemaakt worden bij het wassen van je gezicht en baard, moet je de onderstaande punten doornemen. Voordat we op fouten ingaan, laten we professionals zoals Mr. Beard inhuren om ze op een betere manier uit te leggen.

Als u vragen of suggesties heeft, kunt u een e-mail sturen naar kontakt@mrbeards.me.

  1. Of je wast je baard vaak, of je wast hem niet één keer

Om uw baard en gezichtsschoonheid te behouden, moet u uw gezicht minstens één keer per dag wassen. Daarnaast kunt u tijdens het zomerseizoen vuil en onzuiverheden op de huid aantreffen. Als het om baarden gaat, moet je je gezicht één of twee keer per week wassen.

  1. Was je baard op de verkeerde lichaamstemperatuur

Meestal wordt ervaren dat iedereen het leuk vindt om heet water te laten stromen en dat het je huid kan verwijderen. Daarnaast helpt het koude water om je poriën te beschermen tegen opening. Om te weten welk water het beste is om je gezicht en baard te wassen, moet je lauw water proberen.

Als u problemen ondervindt, kunt u een e-mail sturen naar kontakt@mrbeards.me.

  1. Je probeert de verkeerde manier om baard en gezicht te wassen

Wanneer u uw gezicht wast, moet u er rekening mee houden dat u geen oude zeep gebruikt om te schrobben. Het bevat agressieve chemicaliën en is niet goed voor je gezicht en gezichtshaar. Heeft u ooit een jeukende en trekkerige huid ervaren na het douchen? Zo ja, dan is de oorzaak uw zeep. In plaats van oude zeep te gebruiken, kunt u deze vervangen door een speciaal samengestelde baard- en gezichtswasmiddel. Als gevolg hiervan zal het het gruis en vuil op uw huid en baard verslaan zonder de pH-balans van de huid te beïnvloeden.

  1. Je handen werken niet als professionals

Gebruik jij een washandje onder de douche? Zo ja, verandert u dit dagelijks? Als het antwoord nee is, kun je het washandje elke dag vervangen of je handen gebruiken om te schrobben. Wanneer bacteriën opstijgen in een warme omgeving. Om het risico op infectie te voorkomen, kunt u uw gezicht en baard met uw handen schrobben.

  1. Je doet het op de verkeerde manier

Met een schoonmaakmiddel kun je je kringen naar buiten wrijven. Als u deze methode gebruikt om uw gezicht en baard te wassen, verbetert u de bloedstroom in uw lichaam en wordt uw huid strakker.

Je kunt de randen grof wassen. In plaats van ruw te wassen, moet u met zachte en zachte handen wassen. Als u doorgaat met krachtig wassen, kunt u uiteindelijk uw huid beschadigen. Als u een nauwkeurige methode voor het wassen van uw baard bent gaan gebruiken, moet u deze stap met zorgvuldige handen uitvoeren.

  1. Je wrijft het op een ruwe manier

Wanneer u uw gezicht droogt, dep dan uw gezicht en baard droog in plaats van te wrijven. Er zijn verschillende redenen om te voorkomen dat u over uw gezicht en baard wrijft. De reden is dat door over de huid te wrijven vetzuren, lipiden en eiwitten kunnen worden verwijderd, waardoor je kunt voorkomen dat je gezicht irriteert.

  1. Je hoeft niet te wachten om je baard te hydrateren

Zodra u uw gezicht wast, kunt u gezichtscrèmes en baardolie gebruiken. Nadat je je gezicht hebt gewassen, gaan je poriën open en onmiddellijke hydratatie sluit je poriën met water. In plaats van te wachten, kun je zonder stress baardverzorgingsproducten gebruiken.

Voor meer informatie over baardproducten kunt u een e-mail sturen naar kontakt@mrbeards.me.

Terug naar blog