Hur man ökar sin skäggväxt

Een baard laten groeien: een eenmalige gids voor het laten groeien van een baard

Het aantal mannen met baarden is de afgelopen tien jaar aanzienlijk toegenomen. Je had kunnen proberen er zelf een te laten groeien en teleurgesteld zijn geweest dat hij niet sneller of volledig was ingegroeid. Helaas bestaat er geen toverdrankje dat je haar sneller of dikker kan laten groeien. Als het niet genetisch voorbestemd is, zal het niet gebeuren. De tendensen en patronen van uw gezichtshaargroei worden op dezelfde manier bepaald door uw DNA als uw haarkleur. Als je 35 bent en nog niet veel haar op je kin hebt gezien, zal je haar niet plotseling van kleur veranderen of uit zichzelf een baard laten groeien. Het gebeurt gewoon zo. Er zijn echter enkele dingen die u kunt doen om de gezondheid van uw gezichtshaar te bevorderen en de haargroei aanzienlijk te versnellen, waardoor u de best mogelijke baard krijgt en uw haar de mooie, luxueuze uitstraling krijgt waar u naar op zoek bent. In werkelijkheid probeer je het vermogen van je lichaam om gezichtshaar te laten groeien te vergroten. De meerderheid van de jongens heeft waarschijnlijk slechte gewoonten die de ontwikkeling belemmeren, dus volg het advies in dit artikel om de man te krijgen die je bedoeld was te hebben.

Het belangrijkste is om geduld te hebben:

Het gezichtshaar van elke persoon ontwikkelt zich in een ander tempo, met verschillende diktes. Simpel gezegd: er is niet veel dat u kunt doen om dit te veranderen. Het goede nieuws is dat de meeste mannen met een beetje geduld een of andere vorm van gezichtshaar kunnen verwijderen. Sommige mannen laten een volle baard groeien, terwijl anderen slechts een lichte sikje laten groeien. Welke stijl je ook kiest (of waar je genoegen mee neemt), geduld is de sleutel tot succes. Raak het verdomde ding gedurende ten minste een paar weken niet aan als je een baard laat groeien, vooral als het je eerste keer is. Het zal waarschijnlijk ongelijkmatig en krassend zijn, maar dat is oké. Je kunt het een tijdje volhouden. Geloof nooit het idee dat regelmatig scheren ervoor zorgt dat het sneller uitgroeit.

Slaap lekker, eet gezond en beweeg:

Verschillende factoren die verband houden met uw algehele gezondheid en welzijn bevorderen de haargroei. Het grootste deel van uw haargroei vindt alleen 's nachts plaats, wanneer de celvernieuwing het hoogst is. Je haar zal niet zo snel groeien als het zou kunnen als je niet voldoende rust en oplaadtijd krijgt. Een verminderde bloedstroom is een ander gevolg van het niet voldoende slapen, waardoor minder voedingsstoffen hun doel bereiken (uw haarzakjes). Gebrek aan voedingsstoffen leidt tot verminderde gezondheid en gezichtshaargroei. De groeiende baard zal het waarderen dat je elke nacht de aanbevolen 7-8 uur slaap krijgt.

Gebruik geschikte baardverzorgingsproducten:

Nee, we zullen u niet vertellen dat u dure oliën moet kopen, serum of exclusieve baardshampoos. Dat gezegd hebbende, was je gezichtshaar niet met dezelfde shampoo die je voor je hoofddweil gebruikt. Zorg ervoor dat je baardshampoo koopt. Wat u gewoonlijk ook gebruikt, het is acceptabel, zorg er wel voor dat u de baard grondig afspoelt. Je wilt niet dat achtergebleven product het gebied uitdroogt of je mooie manen verpest. Door te shamponeren blijven de huid en het haar schoon en worden verstopte follikels voorkomen. In eenvoudige bewoordingen kunnen we zeggen dat baard gelijk staat aan reinheid.

Terug naar blog