Personlig skäggtrimmer

Waarom zouden mannen een persoonlijke baardtrimmer gebruiken?

Mannen over de hele wereld zijn overgestapt van scheren naar trimmen naarmate de trend en mode voor het onderhouden van een baard zich heeft ontwikkeld. De tijd waarin alleen gladgeschoren mannen werden beschouwd als mannen van klasse en verfijning is veranderd, mannen en de samenleving hebben nu omarmd een goed gemaakte, nette, goed onderhouden baard als een symbool van professionaliteit en verfijning. Naarmate deze trend van mannen die hun baard onderhouden en onderhouden zich voortzet, kwam ook de apparatuur die gebruikt wordt om de baard te onderhouden in de schijnwerpers te staan, vooral de baardtrimmers. De afgelopen tien jaar heeft de baardtrimmerindustrie een snelle groei doorgemaakt, zowel qua verkoop als qua technologie. Naarmate de baardmode elke dag evolueert, veranderen ook de eisen die mensen aan hun trimmers stellen.

Toen schoon scheren de trend was, kregen mensen de perfecte look door te scheren met scheermesjes, die als zeer persoonlijk voor een persoon werden behandeld, en deze mesjes konden niet met andere individuen worden gedeeld, gezien de redenen van hygiëne en gezondheid. Maar moet u, aangezien de trimmers nu de meeste mesjes hebben vervangen, bij het gebruik van trimmers voorzichtig zijn met de hygiëne? Kunnen twee mensen dezelfde trimmer gebruiken?

Skäggtrimmer

Welnu, het antwoord op de vraag of twee mensen dezelfde trimmer kunnen gebruiken is nee. Hoewel alle mannen hem nog steeds gebruiken, mogen geen twee mensen dezelfde trimmer delen, en moeten mannen voorzichtig zijn met het gebruik van die van hen baardtrimmer. De vraag is echter waarom mannen een persoonlijke baardtrimmer zouden moeten gebruiken? Dit is waarom mannen alleen hun baardtrimmer moeten gebruiken.

1- Netheid:

Het eerste wat hier opvalt is de netheid. Mannen die baardtrimmers gebruiken, zijn zich er terdege van bewust dat tijdens het trimmen haar vast kan komen te zitten in het trimmerblad en dat hetzelfde haar vaak onder de mast van het trimmerblad kan blijven steken. Dit haar kan een infectie met zich meebrengen als iemand het heeft. Als iemand dezelfde trimmer gebruikt, bestaat de kans dat de infectie van de ene persoon op de andere wordt overgedragen. De kansen hierop zijn misschien somber, maar ze bestaan; daarom moet u geen risico nemen als u een trimmer gebruikt.

2- Huidirritatie:

Je weet nooit hoe iemand zijn trimmer gebruikt of in welke staat hij zijn trimmer bewaart en onderhoudt. Mensen kunnen lusteloos en lui zijn, en deze mensen geven niets om de staat van de messen van hun trimmers; ze kunnen de trimmer met water wassen, maar laten het water niet opdrogen. Dit alles heeft invloed op de staat van de mesjes, ze kunnen roesten, en als je ze op je gezicht gebruikt, kan de trimmer je een slechte snee of misschien huidirritatie bezorgen.

Trimmers zien er misschien niet zo intiem uit als mesjes, maar ze schrapen wel wat huid terwijl mensen ze gebruiken; het onderhoud ervan is een heel persoonlijke kwestie. Wanneer u uw trimmer gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat u een goed gereinigde persoonlijke trimmer heeft die geen infecties of huidirritatie veroorzaakt. Om er zeker van te zijn dat u de beste trimervaring krijgt, kiest u een trimmer van Mr. Baard; onze trimmers zijn de oplossing voor alle problemen waarmee u te maken kunt krijgen bij het gebruik van een trimmer. Kijk op onze website voor meer informatie over de beste trimmers die verkrijgbaar zijn.

Terug naar blog