Elektriskskäggtrimmer

Elektrische baardtrimmers schoonmaken en onderhouden!

Het is belangrijk om te begrijpen hoe je een baardtrimmer schoonmaakt. De verzorgingsset voor mannen is niet compleet zonder een baardtrimmer. Zelfs voor mannen die dagelijks een baardtrimmer gebruiken, is het schoonmaken verrassend eenvoudig als je dit regelmatig doet. Een goed onderhouden trimmer bevordert een gezonde huid en beschermt je tegen verschillende huidziekten. Bekijk daarom onderstaande tips en houd ze in gedachten om het maximale uit uw systeem te halen baardtrimmer.

Controleer of uw baardtrimmer zowel nat als droog gebruikt kan worden:

Voordat u begint met het spoelen van uw elektrische apparaat, controleer eerst of het doorspoelbaar is. U zult ongetwijfeld verkouden worden.) Sommige draadloze apparaten zijn niet bedoeld voor gebruik in de regen, maar als u snel op internet naar uw productmodel zoekt, krijgt u de informatie die u nodig heeft. Zorg ervoor dat u een nat/droog-ontwerp kiest wanneer u uw volgende baardtrimmer koopt. Dit maakt het proces veel eenvoudiger en maakt een snelle wasbeurt met heet water mogelijk om het apparaat tussen meer rituele reinigingen door te spoelen. Zorg ervoor dat u dit na elk gebruik doet.

Bewaar het kleine borsteltje dat bij het apparaat is geleverd:

Veel jongens gooien ook het kleine borsteltje weg dat bij hun trimmers wordt geleverd. Je vraagt ​​je misschien af ​​of je dit kleine penseel ooit zult gebruiken of dat het gewoon ruimteverspilling is. Het kleine borsteltje wordt meegeleverd om kleine haartjes en vuil uit de tanden van de tondeuse te trekken, evenals al het hardnekkige dat niet wordt uitgespoeld, tussen eventuele beschermkammen. Volgens de regels moet dit worden gedaan voordat de trimmer nat wordt. U kunt het kleine borsteltje echter zowel tijdens als na het spoelen gebruiken om te controleren op achtergebleven resten.

Laat uw baardtrimmer aan de lucht drogen voordat u hem opbergt:

Nadat je het hebt afgespoeld of schoongemaakt, leg je het op een koele, droge plaats opzij om te drogen voordat je het opbergt. U loopt het risico te gaan roesten of bacteriën te verzamelen als u het opbergt zonder het te laten drogen, waardoor het doel van het beschermen van het apparaat en uw gezondheid teniet wordt gedaan. Houd de trimmer uit de buurt van vocht en stof als u hem tussen gebruiksbeurten opbergt. Stop het gewoon in een daarvoor bestemde doos of plaats het terug in een doos als het helemaal droog is.

Poets de tanden van de baardtrimmer:

Ook is het verstandig om voor de kleine borstel een extra tandenborstel bij de hand te hebben. Gebruik een nieuwe in plaats van een oude met broze haren. Als je penselen nodig hebt die stevig en effectief zijn, is het tijd om ze te gebruiken. Poets de tanden van de trimmer één keer per week, of na elke 2-3 trimbeurten, voorzichtig met een tandenborstel gedrenkt in handzeep of body wash. Deze tandenborstel is bedoeld voor de schuimende taak van het desinfecteren, terwijl de kleine borstel wordt gebruikt voor eenvoudig vegen. Daarbij kan het ook enkele afwijkingen opmerken. Maak alles schoon met warm water en bewaar volgens de instructies.

Mr. Beard kan u naadloos van dienst zijn beste kwaliteit baardtrimmer voor mannen waardoor u er niet alleen uitziet als een heer, maar ook uiterst eenvoudig schoon te maken en te onderhouden is.

Terug naar blog