veelgestelde vragen

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

De meeste mensen zien nieuwe haren groeien na 4-8 weken gebruik van het Baardgroeipakket. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat baarden niet van de ene op de andere dag groeien. Het is een proces dat tijd kost.

Niet alle mannen bewandelen hetzelfde pad naar een vollere baard, het verschilt van persoon tot persoon. 

Wij raden u aan het Baardgroeipakket minimaal 150 dagen te gebruiken voordat u de voortgang van uw baardgroei beoordeelt. 

Hoe werkt het?

De dermaroller creëert microscopisch kleine gaatjes in de huid, waardoor de bloedcirculatie toeneemt en de werking van het Activator Serum wordt gemaximaliseerd, waardoor uw slapende haarzakjes worden geactiveerd. 

Hoe vaak moet ik het Baardgroeipakket gebruiken?

Voor het beste resultaat moet de dermaroller 2-3 keer per week worden gebruikt. Vergeet niet om de Dermaroller te desinfecteren met het ontsmettingsmiddel dat in de verpakking zit.

Activatorserum moet elke ochtend worden gebruikt. Het serum niet afwassen, het werkt als een leave-in product, wat betekent dat je het product niet af moet wassen.

Kan ik scheren terwijl ik de Beard Growth Kit gebruik?

Wij raden af ​​om te scheren tijdens het gebruik van het pakket. Dan loop je het risico de nieuwe, onrijpe haren te vernietigen. Als je het gevoel hebt dat je meer controle over je baard wilt, werkt het trimmen van je baard. 

Je kunt het pakket gebruiken voor elke baardlengte.

Zijn er nadelen aan het Baardgroeipakket?

Er zijn veel onderzoeken over dit onderwerp en tot nu toe is er niets negatiefs gevonden. 

Hoe lang gaat het Activator Serum mee?

Een Activator Serum is doorgaans voldoende voor 140 pompjes. 

Hoe lang moet ik dezelfde Derma Rollers gebruiken?

Het is belangrijk dat uw Derma-roller schoon en scherp is. Als je merkt dat het niet meer zo scherp is, moet je dat doen koop een nieuwe dermaroller. Een Derma-roller gaat naar schatting ongeveer 6 maanden mee.

Moet ik consistent zijn met het Baardgroeipakket?
Om de best mogelijke resultaten te bereiken raden wij aan om het groeipakket constant te gebruiken. Het kan 2 maanden tot een jaar duren voordat een vlieshaar zich ontwikkelt tot een volwassen haar, en misschien zelfs langer dan dat. Wanneer je merkt dat de haartjes op je baard voller en dikker zijn geworden, hoef je niet zo consistent te zijn met het activatorserum. Wij raden u echter aan om het Activator Serum te allen tijde te blijven gebruiken.