Beard Rollers för skäggväxt

Wat zijn de voordelen van baardrollers voor baardgroei?

Mogelijk bent u op zoek naar methoden om dit te versnellen de baardgroei als uw baard zich niet zo dik en vol ontwikkelt als u zou willen.

Dermarollers, die al lang worden gebruikt om rimpels, grote poriën en acnelittekens te behandelen, zijn onlangs populair geworden onder mannen. Micro-needling is de term voor deze activiteit. De buitenste laag van de huid wordt tijdens microneedling doorboord met kleine roestvrijstalen of titanium naalden ingebed in rollers, wat de aanmaak van collageen door de huid stimuleert.

De haargroei kan ook worden vergemakkelijkt door het gebruik van dermarollers, of (baardrollers zoals het vaak wordt genoemd) met meestal andere producten. Lees meer over dermarollers en hoe u ze kunt gebruiken in de volgende secties van dit artikel.

Hoe helpen Derma Rollers bij baardgroei?

Micro-needling heeft een bewezen staat van dienst in het verbeteren van de gezondheid van de huid. Micro-needling kan bijvoorbeeld de groei van baardhaar verbeteren door de voedingsrijke bloedtoevoer naar het gebied te vergroten en de vorming van collageen en keratine te stimuleren. Zowel een gezonde huid als een gezonde haargroei zijn afhankelijk van een goede bloedsomloop. Bovendien kunnen stamcelontwikkelingsfactoren worden geactiveerd door dermarollen.

Lees meer over de acht voordelen van het gebruik van een dermaroller op uw baard voordat u besluit of u deze in uw dagelijkse routine wilt opnemen:

Fördelar med Beard Roller

  • Stimuleert de haargroei: De Baardroller kan de groei van gezichtshaar bevorderen. Het gebruik van een dermaroller voor baarden is de gemakkelijkste manier om een ​​behandeling uit te voeren die vaak door schoonheidsspecialisten en dermatologen aan huis wordt uitgevoerd. Je gezichtshaar kan met wekelijkse sessies kale plekken ontwikkelen en opvullen. De dikte van je baard kan variëren, afhankelijk van je genen, hormonen en levensstijlkeuzes. Overweeg enkele veranderingen in uw levensstijl aan te brengen als uw vooruitgang ongelijkmatig is. Organiseer een wekelijkse baard-dermarollersessie als onderdeel van uw baardverzorgingsregime.
  • Gerichte behandeling: Het vermogen van de dermaroller om gefocust te zijn waar dit het meest nodig is, is een van de beste eigenschappen. De meeste deskundigen raden aan een patroon te maken dat over elk gebied gaat dat u vijf tot zeven keer behandelt. Gebruik uw gezicht als hefboom en wrijf de baard-dermaroller in rechte lijnen of in vloeiende, diagonale bewegingen over uw huid en gezichtshaar. Draai of draai de trommel niet wanneer de naalden in contact zijn met de huid. Om ongelijkmatige haargroei aan te moedigen om op te vullen, probeer deze gebieden niet te overbehandelen. Vermijd dat u meer dan zeven keer over een bepaald gebied rolt tijdens een enkele micronaaldprocedure. Voordelen van behandelingen, zoals de ontwikkeling van haar in gebieden waar het nu schaars bedekt is, moeten ook tijd vergen voordat uw huid ervan herstelt.
  • Productie van collageen en keratine: Elke sessie van baard-dermarollen verhoogt het keratinegehalte, dat verband houdt met de haargroeicyclus, en het collageen, dat verband houdt met de vernieuwing van huidcellen. Micronaald uw baard minstens één keer per week om een ​​snel vernieuwingspercentage te behouden. Hoewel baardverzorgingsproducten de manier waarop je gezichtshaar eruit ziet en aanvoelt direct kunnen veranderen, kan het tot drie maanden duren voordat je baard aanzienlijk en zelfs langer groeit; bekijk de volledige effecten van het gebruik van een dermaroller op je baard.

Het gebruik van een baardroller is een betaalbare en gemakkelijke manier om thuis de baardgroei te stimuleren zonder dure uitstapjes naar de kapsalon of een huidverzorgingsprofessional. Het verhoogt de vorming van keratine en collageen en circuleert meer bloed. Micro-needling is een van de meest effectieve manieren om de haargroei te bevorderen, hoewel het enige tijd kan duren voordat het begint te werken.

In veel forumposts prijzen jongens de geweldige resultaten die ze hebben behaald met de parelroller, waarvan ook wetenschappelijk is bewezen dat het de haargroei in het gezicht bevordert.

Terug naar blog