Tillbehör som är ett måste för skäggvård

Accessoires die een must zijn bij baardverzorging

Tillbehör som är ett måste för skäggvård

Je hebt het geluk een moderne man te zijn die in de moderne tijd leeft. Dus waarom zou u de geavanceerde verzorgingstechnologie niet in uw voordeel gebruiken? Je kunt je dagelijkse routine doorkomen, je schoon voelen, fris ruiken en er geweldig uitzien, door een paar essentiële dingen in te slaan verzorgingsartikelen voor mannen.

Hier is de lijst:

Schaar voor verzorging

Het verzorgingsarsenaal van elke bebaarde man zou een scherpe trimschaar moeten bevatten. Trimscharen bieden meer precisie en controle dan trimmers, die sneller en gemakkelijker te gebruiken zijn. Hierdoor zijn ze handig voor het stylen van je baard en het verwijderen van die vervelende gespleten haarpunten. En als u een snorrenman bent, is een trimschaar praktisch noodzakelijk om uw prachtige gezichtshaar te behouden.

Met een trimschaar krijgt u, zoals met de meeste dingen in het leven, waar u voor betaalt. Koop dus een goede set roestvrijstalen pincetten om het beste gezichtshaar te krijgen dat je ooit hebt gehad.

Schaar

Misschien bevindt u zich in een financiële crisis. Het kan voorkomen dat u uw woning niet meer kunt verlaten. Wat de reden ook is dat u niet naar een kapper kunt gaan, een goede tondeuse zal nu van pas komen. Het is waanzinnig eenvoudig om jezelf een onderhoudsarme buzz-cut te geven, en het bespaart je heel veel tijd en geld. Bovendien helpen tondeuses perzikkleurige pluisjes rond de nek te trimmen.

Haar kam

Voor iedere man met een baard of snor is een kam een ​​must. Ze verwijderen knopen en klitten, helpen bij het stylen van producten en houden je baard netjes en verzorgd. Als je baard kort of halflang is, kun je waarschijnlijk al wegkomen met alleen een haarborstel, maar als je meer volume en lengte wilt, zul je moeten wennen aan het gebruik van een kam.

Baard stijltang

Een baardsteiler is effectiever dan oliën en conditioners voor mensen die last hebben van een krullende, grove of kroezige baard. Ze zijn ook veel zachter voor je huid dan het gebruik van een föhn om je baard te drogen. Nog beter: baardstijlers kunnen zowel op je haar als op je baard worden gebruikt.

Baard olie

Baardolie is essentieel als je wilt dat je baardverzorging probleemloos verloopt. Baardolie werkt uitstekend omdat het je haarzakjes hydrateert, kalmeert en als stylingmiddel werkt.

Baard wassen

Gebruik een milde baardreiniger. Sterkere reinigingsmiddelen, zoals lichaamswassingen en gewone zepen, kunnen de baard van zijn natuurlijke oliën ontdoen. Omdat gewone gezichtsreinigers niet met het haar in gedachten zijn gemaakt, kunnen ze ook je baard uitdrogen en zijn natuurlijke oliën ontdoen. Gebruik in plaats daarvan een natuurlijke reiniger die zowel bij je gezicht als bij je baard past.

Baard balsem

Na elke scheerbeurt is een aftershavebalsem een ​​must. Het prikkende gevoel zul je niet ervaren als je een conditioner gebruikt in plaats van een aftershave op alcoholbasis. Een conditioner is ook veel hydraterender en voedender, wat je huid na elke scheerbeurt nodig heeft.

Einde

Het goed verzorgen van je baard kost tijd en zorg. Maar deze uitstekend baard producten en kits kunnen u helpen een dikke, gezonde en aantrekkelijke baard te laten groeien.

Terug naar blog