Trimmer med flera funktioner som kan användas för en mängd olika applikationer

Hoe je in drie eenvoudige stappen een dikkere baard laat groeien!

Trimmer med flera funktioner som kan användas för en mängd olika applikationer

Het vermogen om een ​​dikke volle baard te laten groeien is het ultieme bewijs van de mannelijkheid van een man. Het heeft een zekere kracht, alsof je met een beer zou kunnen worstelen, met je blote handen een vis zou kunnen vangen of andere macho-activiteiten zou kunnen ondernemen. Maar een baard laten groeien vergt meer dan alleen je scheermesje weggooien; het vereist geduld, doorzettingsvermogen en een bovennatuurlijk vermogen om de drang tot jeuk te weerstaan. Alles, zelfs je baard, wordt beïnvloed door je algehele gezondheid. Je kunt je genen niet veranderen, maar je kunt wel je gezondheid verbeteren en sneller een vollere baard laten groeien door bepaalde levensstijlkeuzes te maken. Hier zijn enkele tips om in een mum van tijd een dikke, glanzende baard te krijgen.

Verhoog de haargroei!

Door gezond te eten en goed voor je lichaam te zorgen, kan je baard sneller groeien. Omdat haar voornamelijk uit eiwitten bestaat, zullen eiwitrijke voedingsmiddelen zoals vette vis, mager rundvlees en kip je baard verbeteren. Verhoog uw consumptie van gezonde verzadigde vetten, zoals die gevonden worden in noten, zeevruchten en eieren. Verhoogde testosteronniveaus, die nodig zijn voor een gezond, dikke baard, zal door deze producten worden gepromoot. Groene bladgroenten, zoals spinazie en boerenkool, zijn ook gunstig voor uw dieet, omdat ze helpen bij de stofwisseling van oestrogeen, wat resulteert in een hoger testosterongehalte in uw systeem. Vermijd junkfood met een hoog suikergehalte, omdat deze geen voedingsstoffen bevatten. Vitaminen en voedingsstoffen helpen de gezondheid van het haar te verbeteren en de baardgroei te bevorderen. Biotine, een voedingsvitamine die te vinden is in apotheken en natuurvoedingswinkels, is misschien wel het meest effectieve supplement om de haargroei te bevorderen.

Bestrijd de drang om je baard te snel te stylen!

Wacht minimaal vier weken tot de baard is gegroeid voordat u een schaar of baard gebruikt baardtrimmer op dat. Omdat individuele haartjes met verschillende snelheden groeien, kan het zijn dat sommige delen van uw gezichtshaar langer nodig hebben om zich te ontwikkelen dan andere. Geef uzelf de tijd om te observeren hoeveel u kunt laten groeien voordat u gaat vormen en trimmen. Het is gemakkelijker om te werken met hoe meer haar je hebt. Nadat je de natuur zijn gang hebt laten gaan en je baard vier tot zes weken hebt laten groeien, kun je gaan nadenken over welke baardstijl je wilt. Je zou het met rust kunnen laten: wild, rauw en onmiskenbaar mannelijk.

Kit voor baardgroei!

Microneedling staat bekend om zijn vermogen om een ​​gezonde huid te verbeteren. Er zijn enkele onderzoeken geweest die wijzen op het nut van micro-needling bij het stimuleren van de ontwikkeling van de hoofdhuid, maar er zijn weinig wetenschappelijke gegevens over de mate waarin dermarollers de hoofdhuid kunnen bevorderen. baard groei. Microneedling bleek ook veelbelovend bij de behandeling van haaruitval in één onderzoeksbron, vooral in combinatie met andere therapieën zoals minoxidil en externe steroïden. Hoewel microneedling de synthese van collageen en keratine beïnvloedt, kan het de groei van baardhaar verbeteren door de voedingsrijke bloedtoevoer naar het gebied te vergroten. Voor een gezonde haarontwikkeling en huid is een goede bloedsomloop essentieel. Ook kan een dermaroller gebruikt worden om de huid te stimuleren.

Mr. Beard kan u eenvoudig voorzien van de beste baardgroeikits op de markt die niet alleen werken, maar u ook een aangename en ontspannende ervaring bieden tijdens het gebruik ervan.

Terug naar blog