Fantastik elektrisk trimmer

Op zoek naar de professionele baardtrimmer? - Dhr. Baard. is de juiste optie voor u

Jongens proberen hun stijl te laten zien met hun goed getrimde baarden. Terwijl sommigen graag een salonbehandeling krijgen, geven anderen er de voorkeur aan om hun baard thuis te trimmen. Maar het kiezen van de juiste baardtrimmer is voor veel mannen een uitdaging. Mr. Beard heeft goed nieuws gebracht voor baardbewuste mannen. Het is een van de vertrouwde platforms om de meest innovatief ontworpen baardtrimmers te vinden.

Skäggtrimnings- och grooming kit

Profiteer van gratis verzending en kortingen-

Meneer Baard heeft een verzameling professionele standaard baardtrimmen en verzorgingssets. Denk echter nooit dat u over uw budget heen moet gaan. Je maakt kans op tot wel 50% korting op de producten.

Bovendien bespaart u elke keer dat u een bestelling plaatst meer. Bij Mr Beard hoeft u geen verzendkosten te betalen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u het product binnen 1 tot 2 dagen. De heer Beard is ook zeer bezorgd over de klantenservice en beantwoordt uw vragen zonder vertraging.

Verzorgingsset waar elke man van droomt-

6-in-1 baardtrimmer

Mr. Beard weet dat u graag meerdere oplossingen uit één pakket haalt. Daarom heeft het de 6-in-1 baardtrimset in de collectie opgenomen. Wat krijg je in het pakket?

  • Baard scheerapparaat
  • Trimmer op ware grootte
  • Trimmer voor lichaamshaar
  • Neus- en oorhaartrimmers
  • Designtrimmer
  • Precisietrimmer

U kunt dus deze set kiezen en het juiste verzorgingsapparaat voor uw behoeften gebruiken. De waterdichte, gemakkelijk schoon te maken trimmers hebben scherpe mesjes en een LED-display. De systemen op batterijen maken uw afstemmingstaak eenvoudiger.

Baard stijltang

Je houdt niet van je krullende baard. Maar lange baarden hebben uiteraard deze problemen, daarom kun je bij Mr Beard een baardrichter kopen. Je baardhaar zal onder jouw controle zijn.

Je kunt krullend haar steil maken en het zijhaar plat maken. De geavanceerde baardrichter werkt snel en veroorzaakt geen schade aan je gezichtshuid. Op basis van de conditie van het haar kun je de temperatuurinstelling aanpassen. Dankzij de kabel kun je het apparaat in elke richting draaien.

Baardgroeikit-

Een dikke baard is altijd iets wat elke man wil. Maar sommige jongens vinden het kale plekken en een dunne baard op zijn gezicht. Mr. Beard heeft hun zorgen weggenomen met de baardgroeikit. Binnen 5 tot 6 maanden zult u merken dat uw gezicht bedekt is met baard. In de baardgroeikit zitten een aantal artikelen zoals een dermaroller, activatorserum, ontsmettingsmiddel en kam.

De roller activeert je gezichtshaarzakjes, terwijl het serum ze voedt. Het ontsmettingsmiddel is handig voor het reinigen van de dermaroller. Daarnaast kun je de kam regelmatig gebruiken om je baard te verzorgen. Door de roller 2 tot 3 keer per week te gebruiken, krijgt u resultaat. Maar scheer je baard niet als je de baardgroeikit gebruikt.

U beschikt dus over meerdere oplossingen vanaf één enkel platform: Mr Beard. Deze baardproducten zijn verkrijgbaar tegen een redelijke prijs.

Terug naar blog