Helpen dermarollers bij baardgroei?

Baarden zijn tegenwoordig de modetrend. Mannen over de hele wereld hebben baarden geaccepteerd als een belangrijk modestatement en zijn begonnen met het stylen van de baard in verschillende stijlen. Het probleem is echter dat niet alle mannen over de hele wereld een baard kunnen laten groeien. Er bestaan ​​enkele oplossingen om mannen te helpen een volle baard te laten groeien. Een dergelijke oplossing die door mannen wordt gebruikt, is het gebruik van Derma-rollers. Dermarollers zijn apparaten die speciaal zijn ontworpen om de huid te verjongen. Maar er hangt een wolk van twijfel boven hen. Helpen dermarollers bij baardgroei? Hier is het antwoord op deze twijfel:

1- Bloedcirculatie en haargroei:

Het primaire gebruik van een dermaroller is dat het de bloedstroom stimuleert. Net als andere vitale dingen in uw lichaam, is het haar op uw huid sterk afhankelijk van de voedingsstoffen die het van uw lichaam ontvangt. Uw bloedstroom is de sleutel tot uw huid en haar, en deze vereisen toegang tot deze voedingsstoffen. Voedingsstoffen zoals zink en ijzer zijn samen met tal van andere voedingsstoffen een must om je perfecte baard te laten groeien. Deze rollen helpen uw bloedcirculatie te verhogen. Het bloed is de drager van deze vitamines en mineralen. Een verhoogde bloedcirculatie betekent ook dat er een grotere hoeveelheid mineralen en vitamines beschikbaar zal zijn voor het haar om toegang te krijgen en te groeien.

2- Collageen:

Er wordt gezegd dat collageen bevordert baard groei op veel manieren. Collageen bevat aminozuren. Aminozuren zijn belangrijk voor je baard en huid. Aminozuren bouwen haareiwitten op en versterken de huid die je haar vasthoudt. Ons lichaam bevat een grote hoeveelheid van deze aminozuren, we hebben er alleen toegang toe nodig. Dermarollers komen hier binnen. Van dermarollers wordt gezegd dat ze de collageenproductie onder je huid verhogen en zo de huid- en haargroei verbeteren. Het collageen verhoogt niet alleen de baardgroei, het verbetert ook de algehele kwaliteit van het haar dat al groeit.

3- Het werk:

Dermarollers zijn zo ontworpen dat ze ervoor zorgen dat de juiste ingrediënten uit de baardgroei op de juiste plek terechtkomen. Dermarollers hebben een kleine trommelachtige roller met zeer kleine naaldachtige uitsteeksels op het oppervlak. Deze zeer dunne naalden prikken door het huidoppervlak. Dit prikken van de huid zorgt ervoor dat het bloed naar het huidoppervlak stroomt, waardoor belangrijke ingrediënten zoals zink en ijzer meer naar het huidweefsel kunnen stromen. Dit bevordert ook de aanmaak van collageen.

Dermarollers zijn een zeer goed ontwikkeld product dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat het lichaam de stimulatie ontvangt die nodig is voor de haargroei. Omdat ze het doel kunnen vervullen van het creëren van de stimuli die nodig zijn voor de haargroei, kunnen we heel goed zeggen dat Derma-rollers inderdaad helpen bij de baardgroei.
Terug naar blog