Verzorgingsroutines zijn eenvoudiger met Mr. Baard. – Baardverzorgingsproducten

Derma Rollers is een product dat kan helpen de huid te genezen, rimpels glad te strijken en de natuurlijke behandeling van littekens veroorzaakt door acne en rosacea te bevorderen. Deze dermaroller is niet alleen een effectieve aanpak bij de behandeling van huidproblemen, maar helpt ook bij veel typische baardproblemen.

Wat is de ideale methode om een ​​Derma Roller op je baard te gebruiken?

Hoewel micro-needling geen rocket science is, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden als u met uw gezicht begint te rollen. Laten we dus eerst begrijpen wat u moet doen voordat u met de behandeling begint, en daarna bespreken we wat u tijdens de procedure kunt verwachten.

De volgende richtlijnen zijn van toepassing op alle huidtypes; Uw arts kan u echter aanraden een nieuwe stick te kopen als u een gevoelige huid heeft.

  • Routine voor pre-micro-needling

Voordat u de baardroller gebruikt, moet u een pre-micro-needling-routine uitvoeren. Dit zal uw huid helpen klaar te zijn voor de behandeling. Dus, wat zijn je opties? Om het gezicht te wassen, moet u een lichte reiniger of een exfoliërende scrub gebruiken. Na het reinigen en drogen van het gezicht kan de baardgroei verbeterd worden met behulp van een dermaroller.

  • Tik op deze rollen

Zorg ervoor dat u niet te veel druk uitoefent op de roller. Een patchtest op de hand is een uitstekende manier om dit te reguleren. Als het pijn doet, druk je waarschijnlijk te hard. Ga ervan uit dat u geen ongemak voelt. Het is de ideale druk om op het gezicht te gebruiken. Omdat er geen weerstand op uw hand zit, moet u mogelijk wat meer kracht uitoefenen op plaatsen zoals de wang.

  • Duur

U kunt een dermaroller gebruiken om tussen de 1 en 7 minuten een baard te vormen, maar niet langer dan 7 minuten. Bloedingen, ongemak en andere onaangename bijwerkingen kunnen optreden als de procedure lang duurt. Controleer nogmaals of u alle gebieden heeft behandeld die u wilt verbeteren.

  • Richting

Zorg ervoor dat u in alle richtingen scrolt: verticaal, horizontaal en diagonaal voor het beste resultaat. Je wilt er zeker van zijn dat je gezicht goed bedekt is. U hoeft niet erg kieskeurig te zijn bij deze stap, omdat u na verloop van tijd zult kunnen herkennen welke manieren voor u het meest productief zijn. Begin met het doorlopen van alle richtingen en laat uw expertise u leiden! 

Is het goed om Derma Rollers te gebruiken voor baardgroei?

Hoewel er niet veel onderzoek is gedaan naar de vraag of een dermaroller de haargroei kan verbeteren, hebben verschillende mannen positieve resultaten beweerd. Sommige zijn baardgemeenschappen op internet die voor en na foto's vergelijken.

Bovendien bleek uit een onderzoek dat het gebruik van micro-needling in combinatie met minoxidillotion de haargroei kan bevorderen. Hoewel minoxidillotion de enige door de FDA goedgekeurde behandeling voor haaruitval is, hebben sommige mannen na inname geklaagd over roodheid en irritatie van de hoofdhuid. maar maak je geen zorgen; daar komen we later op terug.

Dhr. Baarddermarollers zorgen ervoor dat gebruikers de beste resultaten krijgen. Het is gemaakt voor alle huidtypes en helpt de perfecte nasleep van dermarolling te bereiken. Het kiezen van het juiste product is belangrijk, en Mr. Brood waarborgt normen voor zijn klanten.
Terug naar blog