Det bästa saxsetet för professionell skäggklippning

Professionele manier om baard te trimmen met de beste schaarset

Of je nu zelf hebt geprobeerd je baard te trimmen of niet, dit is het perfecte moment om te leren hoe je je baard onder controle kunt houden en vorm kunt geven om je look te vernieuwen. Het vormgeven van de baard vergt geduld, maar de resultaten zijn verbluffend en zullen de look verbeteren.

Er zijn geschikte en ongepaste manieren om de baard in vorm te brengen, en deze winter kan het erg handig zijn om een ​​goed verzorgde baard te hebben als je ergens woont waar een gebrek aan vochtigheid is en er harde winterwinden zijn die haar en huid kunnen uitdrogen. Schaf een professionele scharenset aan bij Mr Beard Shop Zweden voor de perfecte baardsnit.

Perfecte baard voor mannen met een driehoekig gezicht

Perfekt skägg för män med ett triangulärt ansikte

Je kunt niet fout gaan met een baardsnor voor mannen met bredere jukbeenderen en een scherpere kin. Om de grote kin in evenwicht te brengen, kunt u een dikke snor, baard en stoppels laten groeien en de onderkant van het gezicht kort scheren.

Perfecte baard voor mannen met een vierkant gezicht

Als je het geluk hebt een scherpe kaaklijn te hebben, kun je deze nog meer accentueren met een ronde baard, die ook de kin kan verlengen en de vierkante proporties van het gezicht kan egaliseren.

Perfecte baard voor mannen met hartvormige of ronde kenmerken

Voor mannen met rondere of hartvormige kenmerken verlengt een dikke, lange baard de mok. Om het uiterlijk van de groeiende baard te optimaliseren, houdt u de zijkanten kort.

Perfecte baard voor mannen met een ovaal gezicht

De gemakkelijkste gezichtsvorm om mee te werken is een ovale vorm, omdat deze bij vrijwel alle baardstijlen past. Een dikke baard is altijd een goede keuze; houd beide zijden bossig en trim de onderkant voor een complete look.

De perfecte baard voor mannen met een ruitvormig, langwerpig of rechthoekig gezicht

Om de hoeken van de mok te verzachten en het gezicht breder te laten lijken, houdt u de zijkanten van de baard kort en vormt u het onderste gedeelte ronder wanneer u probeert het voor deze gezichtsvormen bij te knippen.

Trimmen

Begin met het borstelen van je baard met een grove kam om het haar uit je gezicht te verwijderen. Als je tevreden bent met de lengte, kun je er een gebruiken rechts met stompe randen om de extra haren weg te knippen.

Creëer een halslijn

Er zijn verschillende redenen waarom mannen baarden laten groeien. Voor sommige mannen is het doel om natuurlijker over te komen. Het kan ook gevaarlijk zijn om de nek te hoog te trekken, omdat u er dan onnatuurlijk en oververzorgd uitziet. Het kan ook gevaarlijk zijn om de nek te hoog te trekken, omdat de mannen er dan onnatuurlijk en oververzorgd uitzien. Meneer Baard Shop Zweden biedt exclusieve schoonheidsproducten voor gebruik thuis en bij gelegenheden.

Verzorging van de lippen

Wanneer je oplet bij het stylen van je baard, let dan op de rand rond de lippen.

Het zal niet lang duren voordat je met een beetje oefening, doorzettingsvermogen en werk de baardvorm begint te perfectioneren. Gelukkig helpt deze uitgebreide gids over het behouden van de ideale baardvorm voor je gezicht je om de baardvorm te vinden die perfect bij jouw gezichtsvorm en lichaamstype past.

Terug naar blog