Hur du tar hand om din professionella sax: Underhålls- och sliptips: Hur du tar hand om din sax

Hoe onderhoudt u uw professionele schaar: Onderhouds- en slijptips: Hoe onderhoudt u uw schaar?

Als deskundige kapper is uw schaar wellicht het belangrijkste uitrustingsstuk in uw inventaris. Het is van essentieel belang dat uw schaar overal goed onderhouden en scherp blijft, zodat ze optimaal presteert en voor onbepaalde tijd meegaat. In deze blog bespreken we enkele onderhouds- en slijptips om u te helpen bij het beheer van uw deskundige schaar.

Tips voor ondersteuning:

  1. Maak de schaar consequent schoon: - Veeg de schaar na elk gebruik af met een fijne doek om haartjes, productontwikkeling en vuil te verwijderen. U kunt ook een kleine borstel gebruiken om vuil uit het draaigebied of tussen de randen te verwijderen.
  1. Smeer de schaar: - Om uw schaar probleemloos te laten werken, is het belangrijk dat u deze regelmatig oliet. Breng een paar druppels smeermiddel aan op de randen en het draaigebied, en de schaar moet vervolgens vele malen worden geopend en gesloten om de olie gelijkmatig te verdelen.

Olja saxen

  1. Bewaar de schaar op de juiste manier: - Wanneer u de schaar niet gebruikt, bewaar deze dan in een beschermhoes of zak om schade te voorkomen en schoon te houden. Probeer ze niet in een kast te gooien en laat ze niet onbeschermd tegen vocht of hoge temperaturen.
  1. Zorg ervoor dat u de schaar niet laat vallen of misbruikt: - Als u de schaar per ongeluk laat vallen of gebruikt voor andere doeleinden dan het knippen van haar, kunt u de randen, de draaiing of het handvat beschadigen. Ga voorzichtig met uw schaar om, zodat u geen zinloze kilometers maakt.
  1. Tips voor het slijpen: - Na verloop van tijd verliest zelfs de beste kwaliteit schaar zijn scherpte en moet deze worden geslepen. Concentreer u op hoe uw schaar aanvoelt en werkt. Als deze dof aanvoelt of aan uw haar trekt, is dit een ideaal moment om deze te slijpen.

Tips för slipning

  1. Huur een expert in voor het spenen: - Het zelf slijpen van de schaar kan gevaarlijk zijn en tot verder letsel leiden. Als alles gelijk blijft, kies dan voor een deskundig hoonmanagement dat veel tijd besteedt aan het slijpen van de stylingschaar.
  1. Houd een betrouwbare tip bij: - Bij het slijpen van uw schaar is het belangrijk om een ​​vaste punt te behouden om in ieder geval slijping en een gladde voorkant te garanderen. Volg de suggesties van de fabrikant voor de juiste timing of vraag advies aan een deskundige slijper.
  1. Test de schaar na het slijpen: - Nadat de schaar is geslepen, kunt u deze op een paar haartjes testen om te zien of deze soepel en gelijkmatig knipt. Als ze niet goed werken, kan dit de perfecte gelegenheid zijn voor een deskundige verandering of een verandering.

Als u deze onderhouds- en slijptips opvolgt, kunt u uw deskundige schaar in topvorm houden en op alle mogelijke situaties voorbereid zijn. Regelmatig schoonmaken, oliën en capaciteit helpen de levensduur van uw schaar te verlengen, en professionele slijpdiensten kunnen uw snijkant nauwkeurig houden. Als u goed voor uw schaar zorgt, zult u er lang plezier van hebben.

Om u eenvoudig kennis te laten maken, bieden wij u de modernste en kwalitatief hoogwaardige baard- en schoonheidsproducten voor mannen aan, zoals een professionele scharenset, een baardgroei ingesteld, een baardactivatorserum en een baardtrimmer.

Terug naar blog