Derma Roller ökar skäggväxten

Derma Roller Een effectief product voor mannen om de baardgroei te bevorderen

Derma Roller ökar skäggväxten

De Derma Roller blijkt een interessant hulpmiddel te zijn dat kan helpen de baardgroei te vergroten. Het wordt gedaan door middel van honderden kleine naalden. Het proces om dat te doen heet micro-needling. Het helpt de productie van collageen en de bloedcirculatie in de huid te verbeteren.

De vraag is nu: kan een dermaroller worden gebruikt om een ​​baard te laten groeien? Het is een hete vraag, vooral voor veel mannen die nieuwsgierig zijn naar dit micronaaldapparaat dat het brood sneller moet laten groeien. En het antwoord is: ja, dat kan.

Een dermaroller is veilig te gebruiken op het gezichtshaargebied en helpt bij de dikke groei van de baard. Het is mogelijk omdat er nu voldoende wetenschap is om deze bewering te ondersteunen.

Hoe werkt het?

Een dermaroller of andere soortgelijke micronaaldapparaten worden vaak door vrouwen gebruikt om gezichtsrimpels te verwijderen, acnelittekens te voorkomen en rosacea te verwijderen. Maar sommige merken zijn onlangs begonnen dit te ontwikkelen producten voor mannen om ze mannelijker te maken. En dus zijn deze omgedoopt tot Beard Rollers. Hoe het ook zij, er is er één Baardroller Zweden of een Derma Roller min of meer hetzelfde. De eerste kost echter meer.

Het werkingsmechanisme is vrij eenvoudig. Eerst dringen de kleine naalden op een baardroller de huid binnen. De huid reageert onmiddellijk op het letsel en initieert het genezingsproces, waardoor de bloedcirculatie in het gebied wordt verbeterd. Tegelijkertijd stromen hormoonrijk bloed en voedingsstoffen naar het baardgebied.

Hierdoor is er sprake van een toename van de natuurlijke groei van de baard. Na verloop van tijd wordt de baard dikker. In sommige gevallen wordt aanbevolen om microneedling te combineren met andere methoden baardgroei sneller herstellen. De mannen die in het verleden een dermaroller hebben gebruikt, hebben aanzienlijke verbeteringen gedocumenteerd, vooral als het om baarden gaat.

Bewijs

Er werd een experiment uitgevoerd om te controleren hoe effectief een Derma Roller was bij het stimuleren van de haargroei. Het werd op de hoofdhuid gedaan. Tot ieders verbazing bleek het betere resultaten op te leveren bij de nieuwe haargroei. Het experiment werd later gepubliceerd en de onderzoekers concludeerden dat het gebeurde omdat de micronaald de groei van de stamcel had geactiveerd.

Nu de meest kritische vraag: hoe relevant zijn dergelijke bevindingen voor de baard? Welnu, de kans is vrij groot dat het behoorlijk goed zal werken op de menselijke baard. Een dermaroller van 0,5 - 0,75 mm zou voor deze klus ruim voldoende zijn.

Tot nu toe hebben talloze mannen gemeld dat hun baard is verbeterd na het gebruik van deze rollers. Bovendien bestaat er nu een wetenschappelijk onderzoek dat de authenticiteit van deze aanpak bevestigt.

Eindelijk

Het gebruik van een dermaroller is een eenvoudige zaak. Het enige wat je hoeft te doen is het een paar keer per week over je gezicht te rollen. De enige voorzorgsmaatregel die nodig is, is het voorkomen van infectie. Zorg ervoor dat de huid voldoende tijd heeft om zichzelf te herstellen voordat u er opnieuw met de roller in prikt. Twee dingen zijn cruciaal. De eerste is de maat van de naald en de tweede is de gebruiksfrequentie.

Terug naar blog