skägg växer kan dölja områden ansiktshår är gles

Door je baard te laten groeien, kun je gebieden verbergen waar je gezichtshaar schaars is!

skägg växer kan dölja områden ansiktshår är gles

Een onregelmatige groei op de wangen is een typisch probleem bij het laten groeien van een baard. Verschillende mannen hebben dikker haar op de bovenlip en rond de lippen. Ongeacht of je een volle baard wilt laten groeien, vraag je je misschien af ​​of je iets kunt doen om de zijkanten op te vullen waar je haar dunner wordt. Er is echter niet veel dat u kunt doen om de groei van vers gezichtshaar te stimuleren. De grootste factor die van invloed is op hoe dik je baard zal worden, zijn je genen. Er zijn echter technieken om je baard voller te laten lijken en je genetische potentieel te optimaliseren. Bekijk het onderstaande artikel voor meer informatie over hoe u van uw vlekkerige baard af kunt komen.

Welke factoren beïnvloeden de baardgroei?

Genetische factoren spelen een grote rol bij het bepalen van uw vermogen om baardhaar produceren. Veel mensen gaan ervan uit dat meer testosteron ervoor zorgt dat je baard blijft groeien. Als u medisch gezien lage testosteronniveaus heeft, is het helaas onwaarschijnlijk dat uw hormonale veranderingen de oorzaak zijn van uw vlekkerige ontwikkeling. Om testosteron om te zetten in dihydrotestosteron, gebruikt uw lichaam een ​​enzym genaamd 5-alpha-reductase. DHT stimuleert de haargroei door zich te binden aan receptoren op de follikels in je baard. Het verhogen van je testosteron- of DHT-niveau is daarentegen niet zo eenvoudig als het laten groeien van een grotere baard. De DHT-gevoeligheid van je haar bepaalt de lengte van je baard. Deze gevoeligheid wordt grotendeels bepaald door je DNA.

Laat het groeien:

Deze kwestie zou, hoe duidelijk ook, bovenaan de agenda moeten staan. Door simpelweg je haar meer onroerend goed te laten bedekken, kun je weken, zo niet maanden, weg zijn van je baard die eruit ziet als een echte baard. De eerste richtlijn voor het laten groeien van een baard is om je niet te scheren.

Reguliere trainingen:

Proberen te sporten en af ​​te vallen verbetert het testosteron en de bloedcirculatie, die allemaal een aanzienlijke invloed hebben op de ontwikkeling van gezichtshaar. Relatief korte trainingen met hoge intensiteit moedigen het testosteron aan om sneller te stijgen en te voorkomen dat het daalt. Het hormoon in je lichaam stimuleert de baardgroei, dus ga naar de sportschool en zweet als je een grotere baard wilt.

Baardserum moet worden gebruikt:

Het conditioneren van uw baard moet regelmatig gebeuren. Met baardserum en je vochtinbrengende routine kun je dit elke dag of 's nachts doen. Baardserum bevat vitamines en mineralen die het haar binnendringen en het kalm en glad maken.

Overweeg micro-needling:

Microneedling is een techniek om de bloedstroom te vergroten, waarbij u met een reeks kleine naalden in uw gezicht prikt. Volgens betrouwbare bron kan het nuttig zijn voor het stimuleren van de haargroei bij mannen met mannelijke kaalheid, maar het is onduidelijk of het ook helpt bij het ontwikkelen van baarden.

Meneer baard is al geruime tijd op de markt en kan u gemakkelijk helpen met al uw baardgerelateerde problemen. Zij kunnen u snel voorzien van hoogwaardige baardverzorgings- en groeisets die wonderen zullen doen voor uw baard en zijn welzijn.

Terug naar blog