skägg och mustasch

5 klassieke baard- en snorstijlen

Als er één ding in de herenmode moet zijn dat de afgelopen tien jaar heeft gedomineerd, dan zijn het wel de baard en de snor. Baarden en snorren zijn het enige modestatement dat wereldwijd door mannen is geaccepteerd. Mensen van over de hele wereld hebben een enorme gelijkenis met baarden en snorren. Mannen stylen ze op vele manieren, terwijl de meeste mannen zich aan de algemene baardvormen houden, zijn er een paar mannen die graag een unieke baard- en snorstijl hebben. Baarden die ooit als armoedig werden beschouwd, worden nu algemeen aanvaard, zelfs in kantoren. Als je een baard- en snorliefhebber bent en je baard en snor graag wilt stylen in de beste beschikbare stijlen, dan zijn hier de 5 klassieke baard- en snorstijlen.

1- Stomp:

Voor de mensen die nog steeds niet zeker weten of ze voor een volle baard willen gaan, voor hen is stoppelbaard de beste stijl om te dragen. Stoppels zitten tussen een gladde scheerbeurt en een korte baard in en zijn zowel praktisch als zichtbaar qua lengte, terwijl ze tegelijkertijd het doel vervullen om er ruig uit te zien. Afhankelijk van uw haargroei, kan het een week of twee duren voordat de stoppels de lengte bereiken, en het kapsel is ook heel gemakkelijk te onderhouden.

Trimmat skägg

2- Korte baard:

Als je die flamboyante zomerlook wilt die je er cool en slim uit laat zien, dan is de korte baard de beste stijl voor jou. Uitzonderlijk voor zowel professionele als persoonlijke stijl, de korte baard geeft je een extreem stoere mannelijke look. De korte baard geeft je ook de vrijheid om hem op verschillende manieren te stylen. De beste manier om uw korte baard te behouden, is door het haar op uw wangen en nek altijd netjes gekamd te houden.

Trimmat skägg

3- Getrimde baard:

Een getrimde baard is een volle baard met lang haar, alleen de haren zijn zo gestyled dat ze in lijn liggen met de vorm van je gezicht.

De getrimde baardstijl vereist constant onderhoud en moet perfect gevormd zijn om er goed uit te zien. Het kost wat tijd voordat mensen leren hoe ze baarden en snorren moeten trimmen om de perfecte look te krijgen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is er niets mooiers.

4- Goofy baard:

Mannelijk en buitengewoon knap zijn de twee woorden die de eendenstaartbaard definiëren. De ducktail dankt zijn naam aan de staart van de eend, omdat deze er bij het stylen hetzelfde uitziet. De eendenstaart is kort aan de zijkanten en de haarlengte neemt toe naarmate je de kin van het gezicht bereikt.

5- Chevron-baard:

Als je met minimale inspanning een subtiele indruk wilt maken, dan is de chevronbaard iets voor jou. De baard heeft stijl, heeft een dikke snor die je bovenlip bedekt en vervolgens iets over de rand buigt, waardoor je een heel mannelijke uitstraling krijgt.

Baarden kunnen op vele manieren worden gestyled, van kort tot lang haar, van hoekige tot gebogen vormen. Het hangt allemaal af van hoe uw gezichtsstructuur is en de beperking van hoe u deze wilt stylen.

Terug naar blog